Ο Κριστιάνο ζητάει… τα χρωστούμενα από τη Γιουβέντους

 

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ… ξαναχτυπά την πόρτα της “γηραιάς κυρίας” και επίσημα. Αυτή τη φορά ζητώντας τις απολαβές 19,9 εκατομμυρίων ευρώ που έμειναν σε εκκρεμότητα κατά την περίοδο του Covid-19.

Αφού ζήτησε τα έγγραφα από την Εισαγγελία του Τορίνο -όπως ο Πάολο Ντιμπάλα, ο οποίος ωστόσο κατέληξε σε συμφωνία με τον σύλλογο για την είσπραξη των περίπου 3 εκατομμυρίων καθυστερημένων μισθών του- ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποφάσισε να κινηθεί νομικά.

Μετά τη διακοπή του ποδοσφαίρου για 105 ημέρες, από τις 9 Μαρτίου έως τις 22 Ιουνίου 2020, επετράπη η πρώτη επανέναρξη χωρίς την παρουσία του κοινού στο γήπεδο, αυξάνοντας τις δυσκολίες των συλλόγων λόγω έλλειψης εσόδων από τα ταμεία.

Η Γιουβέντους, όπως αναφέρει η ιταλική εφημερίδα “Gazzetta dello Sport“, στην εποχή της Covid-19 έκανε δύο μισθολογικές κινήσεις, το 2020 και το 2021. Η πρώτη πρωτοβουλία ήταν συλλογική και αφορούσε ολόκληρη την ομάδα συν τον προπονητή εκείνης της χρονιάς (Μαουρίτσιο Σάρι), η δεύτερη συζητήθηκε ξεχωριστά με κάθε παίκτη. Ο Κριστιάνο είχε ετήσιες αποδοχές 31 εκατομμυρίων ευρώ, με τους λίγους “παγωμένους” λόγω Covid-19 μήνες, να μην έχουν εισπραχθεί ακόμη.//Α.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ