Ανανέωσε τον Ιντζάκι η Ίντερ

Οι “Νεραντζούρι” γνωστοποίησαν την επέκταση του συμβολαίου του 47χρονου τεχνικού με τον σύλλογο, ανταμείβοντας τον για την σπουδαία πορεία που έχει πραγματοποιήσει από το 2021 έως και σήμερα.

Η Ίντερ φαίνεται να βρήκε τον προπονητή που θα την οδηγήσει ξανά στην κατάκτηση της Serie A έπειτα από την σεζόν 2020/21, στο πρόσωπο του Σιμόνε Ιντζάγκι. Ο ιταλικός σύλλογος πήρε την απόφαση να ανανεώσει την συνεργασία του με τον 47χρονο μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Ο Ιντζάγκι υπέγραψε με την Ίντερ τον Ιούνιο του 2021, μετά το 5ετές πέρασμά του από τη Λάτσιο. Τον Γενάρη του 2022 κατάφερε να κατακτήσει τον πρώτο του τίτλο με τους ”Νερατζούρι”, το «Super Coppa» της Ιταλίας. Ακολούθησε το «Coppa Italia» τον Μάιο της ίδιας χρονιάς, ολοκληρώνοντας παράλληλα την σεζόν στην 2η θέση της Serie A.

Η περασμένη αγωνιστική περίοδος μπορεί να πει κάποιος ότι ολοκληρώθηκε με θετικό πρόσημο, καθώς κατέκτησε για άλλη μία φορά το «Super Coppa» και το «Coppa Italia», ενώ έφτασε μέχρι και τον τελικό του Champions League. Πλέον το μόνο που του λείπει είναι το «Scudetto», ο οποίος είναι και ένας από τους κύριους λόγους της επέκτασης του συμβολαίου του. Το ξεκίνημα στο Ιταλικό πρωτάθλημα μέχρι στιγμής είναι ιδανικό, καθώς μετά από 3 αγωνιστικές έχει 3 νίκες με 8 γκολ υπέρ και κανένα κατά.//ΜΛ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ