Σε επαφές με τη Δόξα Δράμας ο Κούγιας

 

Ο γνωστός ποινικολόγος φαίνεται να βρίσκεται σε συζητήσεις με τη διοίκηση των “μαυραετών”, με στόχο να την εμπλοκή του στην ομάδα.

Ο Αλέξης Κούγιας έκανα γνωστό πρόσφατα πως θα εμπλακεί στον Ηρακλή, αλλά δεν έχει “σφραγιστεί” ακόμη αυτό το σενάριο. Παράλληλα, ο ίδιος φαίνεται βρίσκεται σε επαφές με τη Δόξα Δράμας, καθώς η πλευρά του ερασιτέχνη της ομάδας ανακοίνωσε πως γίνονται σχετικές συζητήσεις.

Η ανακοίνωση της Δόξας αναφέρει: 

«Είναι δεδομένο ότι η χρονιά για τη Δόξα Δράμας τελείωσε με θετικό πρόσημο. 

Είναι επίσης αναμφίβολο ότι η Διοίκηση της ομάδας χτίζει τη νέα χρονιά με ενέργειες που ξεκίνησαν εδώ και καιρό.
Στο πλαίσιο αυτών των προσπαθειών ο Πρόεδρος της ομάδας Δημήτρης Περσίδης έχει έρθει σε επαφή εδώ και καιρό με τον κορυφαίο ποινικολόγο Αλέξη Κούγια.
Στο πρώτο γύρο διερευνητικών επαφών που έγιναν στην Αθήνα αλλά κατόπιν και στη Δράμα στο πλαίσιο της πρόσφατης επίσκεψής του ο κ. Κούγιας περιηγήθηκε στο ιστορικό γήπεδο και τα γραφεία της ομάδας και συναντήθηκε με φίλους από τα παλιά.

Αγκαλιάστηκε από όλο τον κόσμο και η φήμη για πιθανή εμπλοκή του στα διοικητικά της Δόξας σκόρπισε ενθουσιασμό στις τάξεις των Δραμινών φιλάθλων.

Θεωρείται πλέον σίγουρο ότι μετά το δεύτερο γύρο επαφών μεταξύ των δύο ανδρών και στην περίπτωση που όλοι ευχόμαστε να έχουν αίσια έκβαση, οι υγιείς και παραγωγικές δυνάμεις της πόλης θα τον πλαισιώσουν και θα σταθούν δίπλα του για να φτάσουμε μαζί τη Δόξα Δράμας εκεί που πραγματικά ανήκει και να αναβιώσουμε τις ένδοξες εποχές της ομάδας με ένα από τα ισχυρότερα brand name στην Ελλάδα».//Τ.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ