Σε διάθεση τα εισιτήρια με τη Β. Ιρλανδία

 

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοίνωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της, ότι μπορούν οι Έλληνες οπαδοί να κατοχυρώσουν τη θέση τους, ενόψει του τελευταίου αγώνα για το Nations League.

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι την Τρίτη (20/9) ξεκινάει η διάθεση των εισιτηρίων για τον εντός έδρας αγώνα της Εθνικής Ελλάδας απέναντι στην Βόρειο Ιρλανδία. Αυτός αναμένεται να είναι ο τελευταίος αγώνας στον δεύτερο όμιλο της League C για το Nations League και το παιχνίδι θα λάβει τόπο στο “Γεώργιος Καμάρας” (27/9, 21:45).

Οι Έλληνες φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους από την Τρίτη (20/9), ενώ στην ανακοίνωση γνωστοποιούνται και οι τιμές. Δεν θα υπάρχουν εκδοτήρια στο γήπεδο και όλες οι αγορές θα είναι μέσω ηλεκτρονικής μορφής.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Αρχίζει από σήμερα η διάθεση των εισιτηρίων για τον εντός έδρας αγώνα της Εθνικής Ομάδας με τη Β. Ιρλανδία, τελευταίο της Εθνικής μας Ομάδας στον 2ο όμιλο της League C του UEFA Nations League 2022-23 («Γεώργιος Καμάρας», 27/09/2022, 21:45).

Αγοράστε τα εισιτήρια σας μόνο ηλεκτρονικά, γρήγορα και απλά και πανηγυρίστε δίπλα στην Εθνική Ομάδα την πρωτιά στον όμιλο, την οποία το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έχει εξασφαλίσει από την 4η αγωνιστική, καθώς πέτυχε τέσσερις νίκες στους ισάριθμους αγώνες που έχει δώσει ως τώρα στη διοργάνωση.

Πατήστε ΕΔΩ για να κλείσετε θέση!

Οι τιμές των εισιτηρίων για τις διαθέσιμες θύρες (3,4,5,6 και 7) έχουν ως εξής:

Ενηλίκων: 10€

Παιδικό: 5€

* Δεν θα υπάρχουν εκδοτήρια στο γήπεδο και όλα τα εισιτήρια θα διατίθενται ηλεκτρονικά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ