Σε αναζήτηση προπονητικού κέντρου η εθνική | Τιμήθηκε η ΕΡΑΣΠΟΡ

 

Ο Πρόεδρος της ΕΠΟ, Παναγιώτης Μπαλτάκος, επεσήμανε πως αναζητείται λύση για την στέγαση των Εθνικών Ομάδων, με το προπονητικό κέντρο Καρπενησίου να θέτει υποψηφιότητα για τη διεξαγωγή προπονητικών καμπ, όπως έχει συμβεί και κατά το παρελθόν.

Σε οικογενειακό κλίμα η ΕΠΣ Ευρυτανίας τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου σε γνωστό ξενοδοχείο έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της, παρουσία του σεβασμιότατου Μητροπολίτη Καρπενησίου κ.κ. Γεωργίου, πλήθους τοπικών φορέων, παραγόντων και φίλων του ποδοσφαίρου. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Πρόεδρος της ΕΠΟ Παναγιώτης Μπαλτάκος, που βρέθηκε στο Καρπενήσι για δεύτερη φορά μέσα σε διάστημα τεσσάρων μηνών.

Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ευρυτανίας, Γιώργος Παπαντζίμας, στάθηκε στις αντιξοότητες του Ευρυτανικού ποδοσφαίρου και στη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται από τα σωματεία και τους τοπικούς παράγοντες.

Η ΕΠΣ Ευρυτανίας τίμησε την “ΕΡΑΣΠΟΡ” για την πολυετή προσφορά της μέσω του επίτιμου προσκεκλημένου και δημοσιογράφου της Δημήτρη Μαλισιώβα, που καλύπτει επί σειρά ετών το ρεπορτάζ των Εθνικών Ομάδων. Τέλος μεταξύ των εκλεκτών καλεσμένων ήταν και ο ιατρός Κώστας Δεληβελιώτης, γνωστός φίλαθλος της Εθνικής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ