Σάντος: «Η δεύτερη θέση δεν με υπονομεύει σε καμία περίπτωση. Έχω συμβόλαιο μέχρι το 2024»

 

Ο τεχνικός της Εθνικής Πορτογαλίας σε δηλώσεις που παραχώρησε, στάθηκε στην ήττα της ομάδας του από την Ισπανία και ξεκαθάρισε ότι δεν τίθεται θέμα αποχώρησης του.

Ο Φερνάντο Σάντος μίλησε για τον τρόπο που έχασε η Πορτογαλία το παιχνίδι από την Ισπανία και αναφέρθηκε στο γκολ που δέχθηκε η ομάδα του και πάλι στο τέλος του αγώνα. Με αυτή την ήττα η παρέα του Κριστιάνο Ρονάλντο, τερμάτισε στη δεύτερη θέση και ο Πορτογάλος τεχνικός ξεκαθάρισε, ότι δεν υπάρχει θέμα υπονόμευσης της θέσης του για αυτό το λόγο, καθώς έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024.

Δείτε αναλυτικά όσα είπε ο Σάντος:

«Η ομάδα ήταν καλά οργανωμένη στο πρώτο μέρος, δημιουργήσαμε ευκαιρίες ενώ η Ισπανία δεν είχε κάποια φάση. Στα πρώτα 15 λεπτά του δευτέρου μέρους πιέσαμε πιο ψηλά και φτιάξαμε άλλες 2-3 ευκαιρίες.

Από εκείνο το σημείο και έπειτα όμως, δεν είχαμε τη μπάλα, σταματήσαμε να ασκούμε πρέσινγκ, υποχωρήσαμε και είχαμε δυσκολίες. Ακόμα και έτσι όμως ο Ρονάλντο είχε κάποιες ευκαιρίες που συνήθως σκοράρει.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που δεχόμαστε γκολ στο φινάλε. Εάν είναι να αμυνθούμε, θα πρέπει να δίνουμε τα πάντα στην άμυνα. Οι παίκτες μου και εγώ είμαστε συντετριμμένοι από το αποτέλεσμα.

Εάν έμαθα από το ματς με την Σερβία; Δεν μπορούμε να κάνουμε συγκρίσεις. Απέναντι στην Σερβία βάλαμε γκολ αλλά μετά δεν είχαμε ευκαιρίες.

Από τότε έχουμε αλλάξει ως προς τον τρόπο παιχνιδιού μας αν και υπάρχουν πάντα πράγματα που μπορούμε να βελτιώσουμε. Η 2η θέση δεν με υπονομεύει σε καμία περίπτωση. Έχω συμβόλαιο μέχρι το 2024».


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ