Ρούι Κόστα: «Ο Βλαχοδήμος αξίζει τον μέγιστο σεβασμό»

 

Ο πρόεδρος της Μπενφίκα σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην απόφαση του Έλληνα τερματοφύλακα να υπογράψει στην Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος άλλαξε σταθμό στην καριέρα του, ο επόμενος προορισμός μετά την Πορτογαλία είναι η Premier League για λογαριασμό της ομάδας του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο πρόεδρος της Μπενφίκα παραχώρησε συνέντευξη για όλα τα θέματα του καλοκαιριού και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον Έλληνα πορτιέρο που είχε να πει μόνο καλά λόγια.

 

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ρούι Κόστα για τον Βλαχοδήμο:

«Είναι μια ευαίσθητη κατάσταση, δεν θα χώσω αυτό που έγινε κάτω από το χαλί, ήταν δημόσιο. Εκπροσώπησε την Μπενφίκα για πέντε χρόνια, αξίζει τον μέγιστο σεβασμό.

Ήθελε να φύγει αφού συνειδητοποίησε ότι θα έχανε χώρο. Πέρυσι, όταν έμεναν δύο μέρες πριν το τέλος της αγοράς, είχε μια πρόταση από τον Άγιαξ, η οποία ήταν πολύ συμφέρουσα για αυτόν και δεν μπορούσαμε ούτε καν να το δούμε, η αγορά έκλεινε ουσιαστικά.

Η άφιξη του Τρούμπιν απέτρεψε μια πιθανή αποχώρηση του Οδυσσέα, αλλά όταν έφτασε εκείνη η πρόταση (της Νότιγχαμ), σκεφτήκαμε ότι η καλύτερη λύση ήταν να την αποδεχθούμε και ο παίκτης να αναζητήσει μια άλλη εμπειρία.

Φεύγει από εδώ με τον ίδιο τρόπο που ήρθε. Θα είμαστε πάντα ευγνώμονες για ό,τι έκανε στην Μπενφίκα, αλλά αυτή είναι η ζωή ενός παίκτη. Καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι ο κύκλος του τελείωσε και του ευχόμαστε τα καλύτερα».


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ