“Βολές” κατά της Μπράϊτον από την πλευρά του Καϊσέδο

 

Ο 21χρονος επιθετικός από το Εκουαδόρ βρέθηκε στο μεταγραφικό στόχαστρο, τόσο της Τσέλσι, όσο και της Άρσεναλ, αλλά παρέμεινε στους “γλάρους” και ήταν απογοητευμένος.

Ο Μόιζες Καϊσέδο αποτελεί μία εκ των θετικών εκπλήξεων στη φετινή αγωνιστική περίοδο της Premier League και ο ίδιος τόνισε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πως ήθελε να… αρπάξει την ευκαιρία και να βρεθεί σε έναν μεγάλο σύλλογο της Ευρώπης. Η επιθυμία του δεν έγινε πραγματικότητα, παρά το ενδιαφέρον της Τσέλσι και της Άρσεναλ, καθώς παρέμεινε στην Μπράιτον.

Ο μάνατζερ του, Μανουέλ Σιέρα, αντέδρασε για τη στάση των “γλάρων” και ανέφερε στην ιστοσελίδα “Marca90” πως: «Υπήρξαν προτάσεις και μελετήσαμε ό,τι υπήρχε στο… τραπέζι. Ο Μόιζες είπε ότι θέλει να φύγει, ότι ήταν το όνειρο της ζωής του και πως η ευκαιρία μπορεί να μην έλθει ξανά. Υπήρξε μάλιστα μια ανάρτηση στο Instagram, στην οποία εξέφρασε την επιθυμία να φύγει και την ευγνωμοσύνη του προς τον σύλλογο που του έδωσε την ευκαιρία να εκπληρώσει το όνειρό του να παίξει στην Peremier League. Δεν ξέρουμε τι μπορεί να συμβεί αύριο, μπορεί ο Μόϊζες να τραυματισθεί και να τα δει όλα να σταματούν».//


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ