“Τσάβι Ρόκα 2025” στην Λάρνακα

 

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της, με τον Ισπανό πρώην τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού, για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο Τσάβι Ρόκα θα παραμείνει στο πόστο του, ως τεχνικός διευθυντής στην ΑΕΚ Λάρνακας, με την Κυπριακή ομάδα να του δείχνει την εμπιστοσύνη της, ανανεώνοντας την συνεργασία της με τον Ισπανό για τα επόμενα τρία χρόνια.

Υπενθυμίζουμε πως ο Ρόκα έχει διατελέσει τεχνικός διευθυντής και στον Παναθηναϊκό, από τον Νοέμβριο του 2019 έως τον Οκτώβριο του 2020 χωρίς την ανάλογη επιτυχία που βιώνει στην Κύπρο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία για επέκταση της συνεργασίας με τον τεχνικό διευθυντή της ποδοσφαιρικής μας ομάδας, Xavi Roca για ακόμη δύο χρόνια και συγκεκριμένα μέχρι τον Μάιο του 2025.
Το έργο του Xavi Roca, τόσο στην πρώτη θητεία, όσο και στην δεύτερη, κρίνεται απόλυτα πετυχημένο, με την ομάδα μας να είναι μόνιμη πρωταγωνίστρια στο Κυπριακό ποδοσφαιρικό στερέωμα και την ίδια στιγμή κάνει περήφανη την Λάρνακα και την Κύπρο σε όλη την Ευρώπη.
Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τα καθήκοντα του τεχνικού διευθυντή έχει ξεχωρίσει για την απόλυτη αφοσίωση και τον επαγγελματισμό που τον διακατέχει και είμαστε βέβαιοι ότι μαζί μπορούμε να πετύχουμε ακόμη περισσότερα στο μέλλον.
Η οικογένεια της ΑΕΚ του εύχεται κάθε επιτυχία».


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ