“Σεισμός” στην «OPAP Arena» | Έκοψε την κορδέλα της “νίκης” (videos/ΦΩΤΟρεπορτάζ)

 

Η ΑΕΚ σε μία εντυπωσιακή εκδήλωση έκανε πραγματικότητα την επιστροφή του συλλόγου στη Νέα Φιλαδέλφεια, προκαλώντας ντελίριο ενθουσιασμού στους φιλάθλους.

Η 30η Σεπτεμβρίου 2022 θα μείνει ανεξίτηλα χαραγμένη στη μνήμη όλων στην ΑΕΚ. Η ΠΑΕ στη γιορτή που διοργάνωσε για τα εγκαίνια της «OPAP Arena- Αγιάς Σοφιάς» δεν παρουσίασε απλώς το νέο γήπεδο, δεν έκοψε απλώς την κορδέλα, αλλά έβαλε την ομάδα στο δρόμο της νέας εποχής.

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΗΣ ΑΕΚ “OPAP ARENA” / ΛΗΨΕΙΣ ΜΕ DRONE

Η εκδήλωση ήταν εντυπωσιακή, με τη Ναταλία Δραγούμη και τον Αντώνη Αντωνίου, γνωστούς για τα αισθήματά τους υπέρ της ΑΕΚ, να παρουσιάζουν την γιορτή, με το δικό τους ξεχωριστό και μοναδικό τρόπο. Στην “Ένωση” ήθελαν να κάνουν τη σημερινή ημέρα ξεχωριστή και το πέτυχαν με πολλούς τρόπους.

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΗΣ ΑΕΚ “OPAP ARENA” (ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)

Η ομιλία του Δημήτρη Μελισσανίδη, όχι απλώς συγκίνησε τους απανταχού φιλάθλους της ομάδας, αλλά ανέδειξε και τη δυσκολία που αντιμετώπισε ο “δικέφαλος” για την ανέγερση του γηπέδου, με τον ίδιο να ευχαριστεί τον Γιώργο Πατούλη και τη Ρένα Δούρου για τη συνεισφορά τους, που όπως τόνισε «Δε θέλω να χρωματίσω πολιτικά τη σημερινή ημέρα». Παράλληλα έδωσε και την είδηση ότι η ομάδα δε χρωστάει ούτε ένα ευρώ για την κατασκευή του γηπέδου.

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΗΣ ΑΕΚ “OPAP ARENA” (ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI)

Δείτε την ομιλία του Δημήτρη Μελισσανίδη:
Στην ΑΕΚ ήθελαν να αναδείξουν τις αλησμόνητες πατρίδες. Αυτό το γήπεδο άλλωστε θα αποτελεί μια συνέχεια του ελληνισμού του Πόντου και της Μικράς Ασίας, όπως είπε και ο ίδιος ο Μελισσανίδης. Στην «OPAP Arena» θα στεγάζονται άλλωστε το μουσείο του προσφυγικού ελληνισμού και το μουσείο της ΑΕΚ, όπου θα υπάρχουν μέσα αντικείμενα και εικόνες που θα θυμίζουν τις πραγματικές ρίζες του συλλόγου.

Δείτε το βίντεο με την παρουσία των αλησμόνητων πατρίδων:

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΗΣ ΑΕΚ “OPAP ARENA” (ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI)

Η εκδήλωση περιείχε φυσικά και παρουσίαση του εσωτερικού του γηπέδου, καθώς με ένα βίντεο που προβλήθηκε τόσο στα matrix του γηπέδου, όσο και στη τηλεόραση, η ΠΑΕ ανέδειξε κάθε πτυχή της «OPAP Arena». Οι στιγμές όμως που “γονάτισαν” συναισθηματικά τους πάντες ήταν τρεις. Πέρα από την ομιλία του Δημήτρη Μελισσανίδη, η ΑΕΚ ετοίμασε και ένα βίντεο για την 98χρονη ιστορία του συλλόγου, ενώ δεν ξέχασε και όσους δεν βρίσκονταν ανάμεσα στους υπόλοιπους. Αρκετοί επιφανείς ΑΕΚτζήδες δεν βρίσκονται δυστυχώς εν ζωή και η ΠΑΕ τους τίμησε με το δικό της τρόπο. Από τον Κώστα Βουτσά και τον Στέλιο Σεραφείδη, μέχρι τον Λουκά Μπάρλο και τον Μιχάλη Τροχανά, “έδωσαν” όλοι το παρών.

Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο:
Όπως έχουν ξαναπεί στην ΑΕΚ, θέλουν παίζοντας στο γήπεδό τους να λένε την ιστορία τους. Δεν ήταν δυνατό λοιπόν σήμερα να μην τιμηθεί αυτή η ιστορία. Λίγη ώρα μετά την ομιλία του Δημήτρη Μελισσανίδη, παρέλασαν στο γήπεδο “θρύλοι” της “Ένωσης”, που έχουν γράψει, ο καθένας με το δικό του ξεχωριστό τρόπο, ιστορία φορώντας τη φανέλα με το δικέφαλο αετό. Από τον Κώστα Νεστορίδη, που γνώρισε τη μεγαλύτερη αποθέωση μαζί με τον Ντέμη Νικολαΐδη, μέχρι τον Θωμά Μαύρο, τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και τον Βασίλη Δημητριάδη, ήταν όλοι εκεί για αυτή την ξεχωριστή ημέρα.

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΗΣ ΑΕΚ “OPAP ARENA” (ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)

Το βίντεο της παρουσίασης των “θρύλων” του συλλόγου:
Η απόλυτη στιγμή όμως ήταν άλλη. Η στιγμή που έφερε την πραγματική “έκρηξη” στους φιλάθλους στις κερκίδες και σε όλους μέσα στο γήπεδο. Μετά την παρουσία των παλαιμάχων του συλλόγου, οι παρουσιαστές Ναταλία Δραγούμη και Αντώνης Αντωνίου κάλεσαν τους πάντες να τραγουδήσουν τον ύμνο της ομάδας, με τα τείχη της «OPAP Arena-Αγιάς Σοφιάς» να “σείονται” και να δείχνουν τις ημέρες που έρχονται για το σύλλογο και τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίζουν οι αντίπαλοι της ομάδας στο δικό της “παλάτι”.

Δείτε το βίντεο:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ