Πρέσβειρα της FIFA η Αντριάνα Λίμα!

Η 41χρονη καλλονή θα είναι πρέσβειρα της FIFA, όπως ανακοίνωσε σήμερα (27/2) η Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και θα κάνει την πρώτη της επίσημη εμφάνιση με το νέο της ρόλο, απόψε στο Παρίσι.

Η Αντριάνα Λίμα θα είναι πρέσβειρα της FIFA, όπως ανακοίνωσε σήμερα η Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Η 41χρονη καλλονή αναλαμβάνει Παγκόσμια Πρέσβειρα Φιλάθλων (Global Fan Ambassador) και θα κάνει την πρώτη της επίσημη εμφάνιση με το νέο της ρόλο, απόψε στο Παρίσι. Η Βραζιλιάνα θα παρουσιάσει το “FIFA Fan” κατά τη διάρκεια της τελετής για τη βράβευση των κορυφαίων του 2022.

«Ως φίλη του ποδοσφαίρου, αισθάνομαι τιμή που επελέγην από τη FIFA ως η πρώτη Παγκόσμια Πρέσβειρα Φιλάθλων και που μού δίνεται η ευκαιρία να φέρω τους φιλάθλους ακόμα πιο κοντά στο παιχνίδι», είπε η Λίμα.

Έχει περπατήσει στις πασαρέλες σχεδόν όλων των κορυφαίων οίκων μόδας, ενώ έγινε ευρέως γνωστή ως “Άγγελος” της Victoria Secret, στις επιδείξεις της οποίας μετείχε ανελλιπώς από το 1999 έως το 2018.

«Η Αντριάνα αναπνέει και ζει για το ‘futebol’ (σ.σ. το ποδόσφαιρο στα βραζιλιάνικα) γι΄αυτό και αποτελεί εξαιρετική επιλογή ως συνδετικός κρίκος της FIFA και τους φιλάθλους σε όλον τον κόσμο. Όταν τη γνωρίσει κανείς, αισθάνεται αμέσως τη ζεστασιά, την ευγένεια, αλλά και το πάθος της για το παιχνίδι», είπε ο πρόεδρος της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο.//

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ