Ποστέκογλου: «Μου αρέσει να κερδίζω»

 

Ο 57χρονος Ελληνοαυστραλός τεχνικός στις πρώτες του δηλώσεις ως νέος προπονητής της Τότεναμ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στους στόχους των “πετεινών”, ενώ τόνισε πως οι Λονδρέζοι θέλουν να είναι μία ομάδα που θα κερδίζει πράγματα και θα διασκεδάζει τους οπαδούς της.

Η Τότεναμ άνοιξε νέα σελίδα μετά την πρόσληψη του Άγγελου Ποστέκογλου στην τεχνική ηγεσία της και ο 57χρονος Ελληνοαυστραλός προπονητής έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου. Μεταξύ άλλων τόνισε ότι ανέλαβε την ευθύνη ενός τεράστιου ποδοσφαιρικού συλλόγου. Επίσης, αναφέρθηκε στους στόχους και τις φιλοδοξίες που έχει με τους Λονδρέζους.

«Μου αρέσει να κερδίζω, αυτός είναι ο κύριος στόχος και το έχω κάνει όπου κι αν ήμουν. Ο κόσμος θέλει να δει την ομάδα του να σκοράρει, να είναι συναρπαστική, να μην δέχεται γκολ, να είναι επιθετική. όλα αυτά τα πράγματα που ο καθένας αναζητά στη δική του ποδοσφαιρική ομάδα. Αυτό θέλω να προσπαθήσω να προσφέρω. Θέλουμε να είμαστε μια ομάδα που κερδίζει πράγματα και διασκεδάζει τους οπαδούς μας.

Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για την πρόκληση που έχουμε μπροστά μας. Πρόκειται για έναν τεράστιο ποδοσφαιρικό σύλλογο, συναρπαστικό πρωτάθλημα, υποθέτω ότι είναι όλα τα πράγματα για τα οποία προσπαθείς στην επαγγελματική σου καριέρα. Είναι υπέροχο να είσαι εδώ και να ετοιμάζεσαι για δουλειά.

Ανυπομονώ για όλα αυτά. Καταλαβαίνω ότι υπάρχει μεγάλη προσδοκία εδώ, μεγάλη ευθύνη. Ανέλαβα την ευθύνη ενός τεράστιου ποδοσφαιρικού συλλόγου, μεγάλης ιστορίας και με βάση οπαδών που λαχταρούν για ποδόσφαιρο και περισσότερες μεγάλες στιγμές για να προσθέσουμε στην ιστορία που ήδη έχουμε», ήταν μεταξύ άλλων όσα δήλωσε ο 57χρονος Ελληνοαυστραλός τεχνικός.//Λ.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ