Πορτογάλος δημοσιογράφος κατακεραυνώνει τον Κριστιάνο

 

Ως την… αρχή του κακού για τις μετακινήσεις όλο και περισσότερων παικτών στην Άπω ανατολή χαρακτήρισε γνωστός δημοσιογράφος τον Πορτογάλο.

Ο Ενρίκε Ραπόσο, Πορτογάλος δημοσιογράφος μίλησε με τα… χειρότερα λόγια εξαπολύοντας επίθεση κατά του Κριστιάνο Ρονάλντο για τη μεταγραφή του στην Αλ Νασρ. Ο Ίβηρας, μίλησε με σκληρά λόγια για τον συμπατριώτη του, παρουσιάζοντάς τον ως τη βασική αιτία για το νέο κύμα με ποδοσφαιριστές μεγάλης κλάσης, να αποχαιρετούν την Ευρώπη για την Άπω Ανατολή.

Αναλυτικά όσα ανέφερε: 

«Το πρόβλημα ξεκίνησε από τον Ρονάλντο, ο οποίος έγινε χρήσιμος ηλίθιος μιας δικτατορίας, μιας από τις χειρότερες στον κόσμο, και άνοιξε την πόρτα σε άλλους παίκτες να είναι επίσης χρήσιμοι ηλίθιοι μιας δικτατορίας που προσπαθεί να νομιμοποιηθεί. Υπάρχει ένας χαρακτήρας εδώ, ο Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν, που «στεγνώνει» την τοπική εξουσία και κάνει τη Σαουδική Αραβία ένα είδος ευρωπαϊκής δικτατορίας, με ένα συγκεντρωτικό και δικτατορικό κράτος. Σε αντάλλαγμα έδωσε κάποια δικαιώματα στις γυναίκες, και μπορεί να τα αφαιρέσει σε λίγα χρόνια, αν θέλει.

Είναι λίγο λυπηρό να βλέπεις ποδοσφαιριστές που είναι αστέρια, σύμβολα και πρότυπα για τα παιδιά μας, όχι μόνο στην Ευρώπη αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο, να μετατρέπονται σε χρήσιμους ηλίθιους μιας δικτατορίας. Έχουμε παίκτες που κερδίζουν 5,6,7, 10 εκατομμύρια ευρώ καθαρά και λαμβάνουν πρόταση 50, 60 ή 70…

Ας δούμε τι γίνεται με την ευρωπαϊκή νεολαία, που βρίσκεται σε μια τρύπα απόγνωσης. Δεν υπάρχουν δουλειές για την εργατική τάξη. Απλά κοιτάξτε την απόγνωση στη Γαλλία, είναι λίγο σουρεαλιστικό να αναλύεις έναν παίκτη που κερδίζει 60 εκατομμύρια μαζί με εκατομμύρια και εκατομμύρια νέους που δεν έχουν διέξοδο».


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ