Ποινή φυλάκισης 12 μηνών στον Καλαϊτζίδη

 

Σε ποινή φυλάκισης δώδεκα μηνών χωρίς αναστολή καταδικάστηκε ο τεχνικός του Απόλλωνα Πόντου. Αναβολή εκτέλεσης της ποινής από την εισαγγελέα.

Σε συνολική ποινή φυλάκισης 12 μηνών καταδικάστηκε ο προπονητής του Απόλλωνα Πόντου, Δημήτρη Καλαϊτζίδη, ύστερα από καταγγελία για επεισόδιο που είχε με φροντιστή της Βέροιας πριν από λίγες μέρες, στο περιθώριο της ποδοσφαιρικής αναμέτρησης μεταξύ των δύο ομάδων για το πρωτάθλημα της Super League 2 στο γήπεδο του Πολυκάστρου, στο Κιλκίς.

Δικάζοντας την υπόθεση με την αυτόφωρη διαδικασία, το τριμελές πλημμελειοδικείο Κιλκίς έκρινε ένοχο τον 66χρονο προπονητή για βιαιοπραγίες και εξύβριση, στο πλαίσιο του Αθλητικού Νόμου. Το δικαστήριο δεν ανέστειλε την ποινή, ούτε χορήγησε ανασταλτικό αποτέλεσμα στην έφεση. Με ειδική διάταξη όμως του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας ανέβαλε για 6 μήνες την εκτέλεση της ποινής. Με την ίδια απόφαση, ο κ. Καλαϊτζίδης θα πρέπει για τα επόμενα δύο χρόνια να δίνει το παρών στο αστυνομικό τμήμα, στους αγώνες μεταξύ του Απόλλωνα Πόντου και της Βέροιας.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ