Ποινή αφαίρεσης έξι βαθμών στην Παναχαϊκή

 

Με ανακοίνωσή της, η ΕΠΟ έκανε γνωστό πως επέβαλλε τιμωρία αφαίρεσης έξι βαθμών στους Αχαιούς λόγω χρεών σε δύο ποδοσφαιριστές.

Η ΕΠΟ γνωστοποίησε την ποινή αφαίρεσης έξι βαθμών από την Παναχαϊκή, λόγω χρεών σε δύο ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα τους Άλμπερτ Μπρους και Κώστα Παπαδόπουλο. Οι Αχαιοί έχουν το δικαίωμα να τακτοποιήσουν τις οφειλές μέσα σε πέντε εργάσιμες ημέρες και να μην ενεργοποιηθεί η εν λόγω ποινή.

Αναλυτικά:

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ: “Δέχεται την αίτηση του επαγγελματία ποδοσφαιριστή Albert Bruce κατά της ΠΑΕ Παναχαϊκή.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ Παναχαϊκή την ποινή της αφαίρεσης 3 βαθμών από τον πίνακα του πρωταθλήματος στο οποίο μετέχει, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, σε ποσοστό 50%, α) του ποσού των 7.286,24 ευρώ και β) του ποσού των 100 ευρώ για επιδικασθείσα δικαστική δαπάνη, νομιμοτόκως, σύμφωνα με τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της υπ’ αριθμ. 373/2021 τελεσίδικης απόφασης της Π.Ε.Ε.Ο.Δ./ΕΠΟ.

Δέχεται την αίτηση του επαγγελματία ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνου Παπαδόπουλου κατά της ΠΑΕ Παναχαϊκή.
Επιβάλλει στην ΠΑΕ Παναχαϊκή την ποινή της αφαίρεσης 3 βαθμών από τον πίνακα του πρωταθλήματος στο οποίο μετέχει, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, σε ποσοστό 50%, α) του ποσού των 4.957,37 ευρώ και β) του ποσού των 150 ευρώ για επιδικασθείσα δικαστική δαπάνη, νομιμοτόκως, σύμφωνα με τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της υπ’ αριθμ. 314/2022 τελεσίδικης απόφασης της Π.Ε.Ε.Ο.Δ./ΕΠΟ”.//

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ