Πογιέτ: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τους παίκτες μας»

 

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της “γαλανόλευκης” εξέφρασε την ικανοποίησή του για τους διεθνείς ποδοσφαιριστές, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στην πεποίθηση που είχε εξ αρχής για την καλή πορεία της Εθνικής μας ομάδας στο Nations League.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ολοκλήρωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις υποχρεώσεις του στον όμιλο του Nations League, καθώς μετά τη νίκη με 3-1 επί της Βόρειας Ιρλανδίας, έκλεισε το γκρουπ με πέντε νίκες σε έξι ματς.

Ο Γκουστάβο Πογιέτ εξέφρασε την ικανοποίησή του για τους παίκτες της Εθνικής ομάδας, ενώ τόνισε πως είχε καλή αίσθηση για την εν λόγω διοργάνωση, προτού αρχίσει και το αποτέλεσμα κρίθηκε καλύτερο.

Αναλυτικά όσα είπε στον Alpha: «Είχα καλή αίσθηση πριν τη διοργάνωση πως θα τα πάμε καλά. Τελικά το αποτέλεσμα ήταν καλύτερο με τις πέντε νίκες που κάναμε. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τους παίκτες μας»

Εν συνεχεία, πρόσθεσε: «Είπα στον Πέλκα και τον Μασούρα πριν τον αγώνα ‘παιδιά βάλτε ένα γκολ’. Ίσως ήταν δικό μου λάθος που δεν τους τα είπα νωρίτερα, σε άλλα ματς (σ.σ. γέλια). Στην ανάπαυλα μπορώ να σας πω πως αυτά που είπαμε ήταν καλά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ