Πλησιάζει στη συμφωνία με Μπέντο η Εθνική Πολωνίας

 

Ο Πορτογάλος τεχνικός, άφησε την Εθνική Νότιας Κορέας μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο και πλέον όλα δείχνουν ότι θα αναλάβει νέα χώρα, αυτή τη φορά την Πολωνία.

Προχωράει στην πρόσληψη του Πάουλο Μπέντο η Εθνίκη Πολωνίας. Όπως αναφέρει το έγκυρο «sport.tvp.pl», ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Τσέζαρι Κουλέστσα, αποφάσισε πως ο Πορτογάλος τεχνικός θα είναι ο αντικαταστάτης του Τσέσλαβ Μίχνιεβιτς και ο νέος προπονητής των «αετών».

Ο ίδιος δήλωσε: «Μπορώ να επιβεβαιώσω επίσημα ότι θα είναι ξένος προπονητής. Έχουμε προσύμφωνο. Ο προπονητής έλαβε πρόταση από εμάς και τώρα περιμένουμε να επικοινωνήσει αυτός και να αποδεχτεί το συμβόλαιο που του προσφέραμε», ανέφερε σε δηλώσεις του ο Κουλέστσα «φωτογραφίζοντας».

Στο επιτελείο του ο Μπέντο, που βρέθηκε με τη Νότια Κορέα στο περασμένο Παγκόσμιο Κύπελλο, θα έχει σίγουρα έναν Πολωνό προπονητή ως βοηθό μεταξύ των υπολοίπων που θα επιλέξει.

Ο 53χρονος τεχνικός έχει περάσει και από τη χώρα μας και τον Ολυμπιακό, όπως και από Κρουζέιρο, Σπόρτινγκ Λισαβόνας και Εθνική Πορτογαλίας.//


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ