Πλατινί: «Δεν επιστρέφω…»

Ο άλλοτε πανίσχυρος άνδρας της UEFA έχει συνδεθεί με την πιθανή ανάληψη της προεδρίας στη γαλλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, ωστόσο ο ίδιος φρόντισε να ξεκαθαρίσει τη θέση του, τονίζοντας πως δεν θα επιστρέψει στα ποδοσφαιρικά ιδρύματα.

Ο Μισέλ Πλατινί παραχώρησε συνέντευξη στο Radio Monte Carlo (RMC) και διέψευσε κάθε πιθανότητα εμπλοκής του με το ποδόσφαιρο. Χαρακτηριστικά, ο άλλοτε πανίσχυρος άνδρας της UEFA, ανέφερε: «Πρόκειται να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα, είμαι προετοιμασμένος γι’ αυτό. Έκανα δήλωση τον Ιούλιο όταν απαλλάχθηκα από την επιχείρησή μου στην Ελβετία. Είπα ότι δεν θα επιστρέψω πλέον στα ποδοσφαιρικά ιδρύματα. Μου φαίνεται ότι η γαλλική Ομοσπονδία είναι μέρος των ποδοσφαιρικών αρχών. Άρα δεν θα επιστρέψω στο ποδόσφαιρο ή στη γαλλική Ομοσπονδία».

Εν συνεχεία πρόσθεσε: «Δεν έχω θέληση να πάρω την εξουσία. Έχω πάρει αρκετή κατά το παρελθόν. Ήμουν αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας 30 χρόνια πριν, έκανα τα πάντα. Ωραία, φτάνει! Και τις προάλλες δεν συζήτησα αυτό το ενδεχόμενο στη συνάντηση που είχα με τον υφυπουργό αθλητισμού της Γαλλίας. Μου αρέσει πάρα πολύ η ζωή που κάνω, δεν χρειάζεται να επιστρέψω. Γιατί να επιστρέψω στο ποδόσφαιρο;».//

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ