Πίρλο: «Αυτός ο σύλλογος έχει τους ίδιους στόχους με εμένα»

Ο 43χρονος Ιταλός ανακοινώθηκε από τη Καραγκιουμρούκ και εξήγησε τους λόγους που τον έκαναν να πάρει την απόφαση να γίνει ο τεχνικός της.


Ο Αντρέα Πίρλο είναι και επίσημα ο νέος τεχνικός της Καραγκιουμρούκ δίνοντας δηλώσεις εξήγησε τους λόγους που έπαιξαν ρόλο στο να πάρει τη συγκεκριμένη απόφαση, ενώ μίλησε και για τους λόγους της ομάδας του.

«Είμαι λάτρης του ποδοσφαίρου. Συνεπώς, παρακολουθούσα πάντα τα ξένα πρωταθλήματα, όπως το τουρκικό. Επιπλέον, είδα πως υπήρχαν και άλλοι Ιταλοί που έπαιζαν σε αυτή την ομάδα και αυτό μου έδωσε ώθηση να την παρακολουθώ τα προηγούμενα χρόνια. Μερικές εβδομάδες πριν υπήρχε η δυνατότητα να μιλήσω με το σύλλογο και αρχίσαμε τη διαπραγμάτευση.

Για μένα είναι σημαντικό να ξαναρχίσουμε μετά από έναν χρόνο διακοπής. Το να έρθω στην Τουρκία για να δουλέψω σε ένα διεθνές πρωτάθλημα ήταν ο στόχος μου, ξέροντας πως αυτός ο σύλλογος έχει τους ίδιους στόχους με εμένα, που είναι να πηγαίνω καλά και να βελτιώνομαι. Έχω παίξει σε σημαντικές ομάδες και έχω σημαντικές επαφές στον κόσμο του ποδοσφαίρου θα προσπαθήσω να τις εκμεταλλευτώ κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο για αυτή τη νέα εμπειρία.

Και στο τουρκικό πρωτάθλημα υπάρχουν σημαντικοί παίκτες. Εγώ, στην καριέρα μου, είχα επίσης τη χαρά να παίξω δίπλα σε Τούρκους ποδοσφαιριστές. Δεν μου αρέσει όμως να αναφέρομαι σε παίκτες που δεν είναι στην ομάδα μας. Προτιμώ να επικεντρώνομαι στη δική μου ομάδα»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ