Πειθαρχικές διώξεις σε ΠΑΟΚ, Άρη και Καραπαπά

 

Ο αναπληρωτής υπεύθυνος άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, Νικόλαος Μαργαρίτης αποφάσισε να ασκήσει διώξεις στις δυο ΠΑΕ από την Θεσσαλονίκη και τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Οι πειθαρχικές διώξεις που ασκήθηκαν σε βάρος των ΠΑΕ ΠΑΟΚ και Άρη αφορούν την δυσφήμηση ποδοσφαιρικών αρχών εξαιτίας ανακοινώσεων που είχαν βγάλει οι δυο ομάδες ενώ εκείνη στον Κώστα Καραπαπά, αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, αφορά τις δηλώσεις που έκανε μετά τη λήξη του παιχνιδιού του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η απόφαση:

– Στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ – διότι δυσφήμησε ποδοσφαιρικές αρχές και όργανα προβαίνοντας σε δημόσιες δυσμενείς δηλώσεις, ήτοι σε δηλώσεις οι οποίες περιέχουν μομφές για σκοπιμότητα ή δόλο ή μεροληψία στη λήψη αποφάσεων που κατ’ αντικειμενική κρίση δύνανται να βλάψουν τη τιμή και την υπόληψη των προσώπων στα οποία αφορούν.

Η ανωτέρω πράξη προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικά από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 4, 20Α§§1,2α, 25 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο.

– Στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ – διότι δυσφήμησε ποδοσφαιρικές αρχές και όργανα προβαίνοντας σε δημόσιες δυσμενείς δηλώσεις, ήτοι σε δηλώσεις οι οποίες περιέχουν μομφές για σκοπιμότητα ή δόλο ή μεροληψία στη λήψη αποφάσεων που κατ’ αντικειμενική κρίση δύνανται να βλάψουν τη τιμή και την υπόληψη των προσώπων στα οποία αφορούν.

Η ανωτέρω πράξη προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικά από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 4, 20Α§§1,2α, 25 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο.

– Στον κ. Κώστα ΚΑΡΑΠΑΠΑ – διότι ως αξιωματούχος της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δυσφήμησε ποδοσφαιρικές αρχές και όργανα προβαίνοντας σε δημόσιες δυσμενείς δηλώσεις, ήτοι σε δηλώσεις οι οποίες περιέχουν μομφές για σκοπιμότητα ή δόλο ή μεροληψία στη λήψη αποφάσεων που κατ’ αντικειμενική κρίση δύνανται να βλάψουν τη τιμή και την υπόληψη των προσώπων στα οποία αφορούν.

Η ανωτέρω πράξη προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικά από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 4, 20Α§§1,2α, 25 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ