Παυλίδης: «Όνειρό μου να παίξω σε ένα από τα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης»

 

Ο 24χρονος επιθετικός, σε δηλώσεις του, τόνισε πως εάν αποχωρήσει από την Άλκμααρ, θα ήθελε να συνδυαστεί με έναν τίτλο και παράλληλα επισήμανε πως αποτελεί επιθυμία του να αγωνιστεί σε ένα εκ των καλύτερων πρωταθλημάτων της Γηραιάς Ηπείρου.

Ο Βαγγέλης Παυλίδης, σε δηλώσεις που έκανε στο “Voetbal International”, μίλησε τόσο για το παρόν, όσο και για το μέλλον του στην Άλκμααρ, τονίζοντας πως θέλει να κατακτήσει έναν τίτλο με την ολλανδική ομάδα. Παράλληλα, εξέφρασε το όνειρό του να αγωνιστεί σε ένα από τα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Αναλυτικά όσα είπε: «Για την ώρα το μέλλον μου είναι συνδεδεμένο με την Αλκμααρ. Τουλάχιστον για τους επόμενους μήνες, Φυσικά και κάθε παίκτης κάνει όνειρα, αλλά στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί. Το δικό μου είναι να παίξω σε ένα από τα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης».

Για την τρέχουσα σεζόν που η Άλκμααρ διεκδικεί το πρωτάθλημα, είπε: «Η χρονιά θα είναι πετυχημένη αν κερδίσουμε κάποιο τρόπο. H ομάδα και ο κόσμος το αξίζουν και δεν θα ήθελα να φύγω, αν φύγω, χωρίς να έχουμε κερδίσει κάποιο».//

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ