Παρουσία Μέσι τα εγκαίνια της Ογκολογικής Κλινικής

Στη Βαρκελώνη βρέθηκε ο Αργεντίνος σουπερ σταρ με την οικογένειά του για τα εγκαίνια της Ογκολογικής Κλινικής για παιδιά Hospital Sant Joan de Deu, το πρωί της Πέμπτης (16/6).


Η παρουσία του δικαιολογείται και από το γεγονός πως το Ίδρυμα “Leo Messi Foundation” αποτελεί βασικό χρηματοδότη της κλινικής δωρίζοντας το ποσό των 30εκατ. ευρώ για την κατασκευή του. Σημαντική και η συνεισφορά του Ιδρύματος της Μπαρτσελόνα ως αρωγός αυτής της προσπάθειας.

H Βαρκελώνη αυτή τη στιγμή χάρη στη δωρεά του Λιονέλ Μέσι απέκτησε τη μεγαλύτερη κλινική κατά του παιδικού καρκίνου και τη δεύτερη μεγαλύτερη στην Ευρώπη.

«Ήθελα πολύ να επισκεφτώ το Παιδιατρικό Αντικαρκινικό Κέντρο του sjdhospitalbarcelona, η αλήθεια είναι ότι ήταν πολύ συναρπαστικό να δω πώς έγιναν όλα σήμερα το απόγευμα, τώρα που τελείωσαν οι εργασίες. Ήθελα να συγχαρώ όλους όσους εργάστηκαν σε αυτό το έργο. Είμαι πολύ χαρούμενος που μπόρεσα να συνεισφέρω έναν κόκκο της άμμου και θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που ενώθηκαν για να βοηθήσουν στον αγώνα κατά του παιδικού καρκίνου. Ευχαριστώ πολύ!!!», έγραψε στο Instagram.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Leo Messi (@leomessi)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ