Παρελθόν από τον πάγκο της Λυών ο Γκρόσο

 

Τον τρίτο της προπονητή μέσα στη σεζόν αναζητούν τα “λιοντάρια’, καθώς ο Ιταλός τεχνικός πλήρωσε τα αρνητικά αποτελέσματα και αποτέλεσε παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Δεν μακροημέρεψε στον πάγκο της Λυών ο Φάμπιο Γκρόσο αφού ο Ιταλός τεχνικός μετά από δύο μήνες αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Τα “λιοντάρια”  μετά την ήττα από την Λιλ με 2-0 αποφάσισαν πως δεν θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους με τον μέχρι πρότινος προπονητή τους.

Προσωρινά στον πάγκο της ομάδας θα βρεθεί υπεύθυνος ακαδημιών του συλλόγου Πιέρ Σαζ, ενώ υποψήφιος για αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας παρουσιάζεται ο Μπρούνο Ζενεσιό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας: 

«Ο Πιέρ Σάγκε ορίστηκε προσωρινά ως ο επικεφαλής του επαγγελματικού ομίλου. Λαμβάνοντας υπόψη τα αποτελέσματα που προέκυψαν και μετά από μια εις βάθος ανάλυση της κατάστασης της επαγγελματικής ομάδας (αυτή τη στιγμή 18η στη Ligue 1) η Ολιμπίκ Λυών αποφάσισε να εφαρμόσει μια διαδικασία που θα οδηγήσει στον τερματισμό του συμβολαίου του Φάμπιο Γκρόσο και των συνεργατών του, Ραφαέλε Λόνγκο, Φρανσέσκο Βακαριέλο, Βιτόριο Καρέγιο και Μάουρο Καρέτα.

Εν αναμονή της έκβασης αυτής της διαδικασίας, την προετοιμασία και την επίβλεψη του αγώνα στη Λανς, αυτό το Σάββατο στις 5:00 μ.μ., θα εξασφαλίσει ο Πιέρ Σάγκε με βοηθούς τους Τζέρεμι Μπρέγκετ, Ζαν-Φρανσουά Βουλιέζ, και Ρεμί Βερκουτρέ ως προπονητής τερματοφυλάκων.

Η Ολιμπίκ Λυών θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Φάμπιο Γκρόσο και τους αναπληρωτές του για τη συμμετοχή και τον επαγγελματισμό τους από τότε που ανέλαβαν τα καθήκοντά τους ως επικεφαλής της επαγγελματικής ομάδας».//ΝΚ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ