Παραμένει στον Παναθηναϊκό η Νταρζάνου

Η νεαρή χαφ ανανέωσε τη συνεργασία της με το "τριφύλλι" και υποσχέθηκε πως ο σύλλογος, θα παλέψει την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο για τίτλους.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση ανανέωσης της Ματίνας Νταρζάνου:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Ματίνα Νταρζάνου για το ποδοσφαιρικό τμήμα γυναικών για την αγωνιστική σεζόν 2024-2025.

Σε μια σπουδαία ανανέωση προχώρησε ο Παναθηναϊκός, καθώς διατήρησε στην ομάδα τη Ματίνα Νταρζάνου και για την επόμενη σεζόν, την τέταρτη συνολικά.

Η 19χρονη χαφ, που είναι διεθνής με τις μικρές Εθνικές ομάδες, αποτελεί μία από τις ελπίδες του ελληνικού ποδοσφαίρου κι αναμφίβολα είναι σημαντική η παραμονή της στο “τριφύλλι”.

Σε δήλωσή της στο www.pao1908.com η Νταρζάνου επισήμανε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που για τέταρτη χρόνια θα φοράω τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Η περσινή χρόνια -αν και πρώτη στη μεγάλη κατηγορία- θεωρώ κάναμε μια αξιόλογη πορεία κι ελπίζω φέτος πως θα διεκδικήσουμε αυτό που αξίζει τόσο σε εμάς στον σύλλογο, αλλά και στον κόσμο. Από μέρους μου, θα δώσω το 101% των δυνάμεών μου για να επιτευχθούν όλοι οι στόχοι που θα θέσουμε».//ΔΜ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ