Παραμένει… Καρδίτσα ο Αθανασιάδης

Παραμένει… Καρδίτσα ο Αθανασιάδης

Η Αναγέννηση ανακοίνωσε την επέκταση συμβολαίου του 34χρονου επιθετικού και την επόμενη χρονιά στην ομάδα της, καθώς κατάφερε να αφήσει τους ανθρώπους της ικανοποιημένους τη σεζόν που μας πέρασε.

Ο Κλάους Αθανασιάδης θα συνεχίσει να φοράει τα χρώματα της Αναγέννησης Καρδίτσας και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Με την εμπειρία του θα συμβάλλει τα μέγιστα, προκειμένου η ομάδα της Καρδίτσας να καταφέρει να επιτύχει τους στόχους που έχει θέσει για την επόμενη χρονιά στην δεύτερη κατηγορία της χώρας μας.

Τη σεζόν 2021/22 ο 34χρονος κεντρικός επιθετικός κατέγραψε 21 συμμετοχές στην Super League 2 με το σύνολο του Περικλή Αμανατίδη, καταφέρνοντας να βρει το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα τρεις φορές. Η ΠΑΕ για την επόμενη σεζόν ευχήθηκε στον Κλάους Αθανασιάδη υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Κλάους Αθανασιάδη. Ο Κλάους ήρθε στην Αναγέννηση το περασμένο καλοκαίρι και αποτέλεσε έναν από τους βασικούς συντελεστές της πορείας μας. Κλάους σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ