Πανόπουλος: «Ο κόσμος πρέπει να αγκαλιάσει τη νέα προσπάθεια στην Ξάνθη»

 

Ο άλλοτε ισχυρός άνδρας της Ξάνθης τοποθετήθηκε για το εγχείρημα που υπάρχει στους Θρακιώτες ενόψει των επόμενων χρόνων, τονίζοντας πως οι φίλοι της ομάδας πρέπει να το στηρίξουν. 

Η Ξάνθη είναι έτοιμη να πραγματοποιήσει ξανά… μεγάλα βήματα μετά την αποχώρησή της από τις επαγγελματικές κατηγορίες και ο Χρήστος Πανόπουλος, που για χρόνια προσέφερε πάρα πολλά στον σύλλογο και την πόλη, τοποθετήθηκε για το νέο εγχείρημα στους Θρακιώτες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Χρήστος Πανόπουλος:

«Έχω πληροφορηθεί ότι γίνεται μια νέα προσπάθεια από νέους ανθρώπους, για την αναβίωση του ερασιτέχνη ΑΟΞ.

Αφού ευχαριστήσω τον απερχόμενο επί πολλά χρόνια Πρόεδρο του ερασιτέχνη ΑΟΞ κ. Σιδέρη, για όλα τα καλά και τα όποια λάθη έκανε στο πέρασμα όλων αυτών των πάρα πολλών χρόνων, θα ήθελα στο μέτρο που μου αναλογεί να προτρέψω όλους τους Ξανθιώτες, ανεξαρτήτως ηλικίας και φύλου να στηρίξουν αυτή τη προσπάθεια, διότι είναι μια προσπάθεια των ίδιων των Ξανθιωτών και να την στηρίξουν με όλους τους τρόπους. Αυτή η πόλη πάντα όλα αυτά τα χρόνια ήταν στο προσκήνιο καθημερινά, λόγω του αθλητισμού και στη συγκεκριμένη περίπτωση του ποδοσφαίρου. Είμαστε πολλοί λίγοι για να έχουμε αντιπαραθέσεις μεταξύ μας. Αυτά που μας ενώνουν είναι πολύ περισσότερα απ΄ αυτά που μας χωρίζουν.

Αγαπητοί Ξανθιώτες, στηρίξτε αυτή τη προσπάθεια γιατί το αξίζει πραγματικά αυτή η ξεχασμένη πόλη. Προτρέπω τους εκκινητές αυτής της προσπάθειας αναγέννησης του ερασιτέχνη, να βάλουν και άλλα αθλήματα σιγά σιγά στο σχεδιασμό τους.

Καλή δύναμη, πολλή δουλειά, διαφανείς διαδικασίες και όλος ο κόσμος πιστεύω ακράδαντα ότι θα αγκαλιάσει αυτή τη προσπάθεια».//Γ.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ