Παναθηναϊκός Β’: Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Φρόκου

Ο 20χρονος Αλβανός μέσος στην φιλική αναμέτρηση του ”τριφυλλιού” απέναντι στον Παναργειακό πριν δυόμιση μήνες είχε υποστεί ρήξη μηνίσκου, σήμερα (14/11) για πρώτη φορά συμμετείχε σε μέρος του προγράμματος της Β’ ομάδας.

Ο Λεάντρο Φρόκου επέστρεψε στις προπονήσεις έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό που είχε στο ξεκίνημα της σεζόν, ο νεαρός μέσος υποβλήθηκε σε επιτυχημένη επέμβαση και έπειτα από 2,5 μήνες έβγαλε μέρος της προπόνησης, χωρίς να αισθανθεί κάποια ενόχληση.

Ανακοίνωση 

«Ο Παναθηναϊκός Β΄ μετά το ρεπό της Δευτέρας, προπονήθηκε την Τρίτη το πρωί στο «Γ. Καλαφάτης». Όσοι αγωνίστηκαν σε όλο το παιχνίδι της Κυριακής με τα Χανιά, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας, ενώ ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε μικρό χώρο. Την ίδια στιγμή για πρώτη φορά μετά από 2,5 μήνες ο Λεάντρο Φρόκου συμμετείχε σε μέρος του προγράμματος χωρίς κανένα πρόβλημα. Απόντες από την προπόνηση ήταν λόγω υποχρεώσεων με τις εθνικές τους ομάδες οι διεθνείς Λίλο, Καλοσκάμης, Μπιλάλ, Φικάι, Καρακασίδης και Κρυπαράκος. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού Β΄ αναμένεται να προπονηθούν ξανά αύριο στις 11 το πρωί». //ΜΛ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ