Παλτόγλου: «Ας μας ρίξουν όλους στη Γ’ Εθνική» (video)

 

Σφοδρή επίθεση στον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη εξαπέλυσε ο  αντιπρόεδρος της Super League 2, μιλώντας στον “Κόσμο των Σπορ”.

Μετά την αναστολή επ’ αόριστον της Super League 2, άπαντες είναι διατεθειμένοι να το τραβήξουν ως το τέλος προκειμένου να δικαιωθούν και να πάρουν τα χρήματα που πρέπει και όχι το αστείο ποσό από τη φορολόγηση του στοιχήματος.

Ο αντιπρόεδρος της Super League 2, Άρης Παλτόγλου μίλησε στην ΕΡΤ3 και τον “Κόσμο των Σπορ” και εξαπέλυσε επίθεση προς τον Λευτέρη Αυγενάκη για τις κινήσεις του.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ας μας ρίξουν όλους στη Γ’ Εθνική. Δε θα γίνει κανένα πρωτάθλημα. Μέσα σε μια νύκτα τα λεφτά που ξέραμε άλλαξαν. Θα πάμε δικαστικά γιατί υπάρχει νόμος και πάει να αλλάξει την ΚΥΑ. Θα πάμε δικαστικά να πάρουμε τα λεφτά μας.

Τι μπορείς να κάνεις με έναν υπουργό που αλλά σου λέει συνεχώς. Πρέπει να μιλάς με έναν σοβαρό άνθρωπο. Αν και προέρχομαι από τον χώρο της Νέας Δημοκρατίας δεν μπορώ άλλο απελπίστηκα. Οι παίκτες είναι πληρωμένοι από εμάς ως το τέλος, δεν το κάνουμε για να γλιτώσουμε κάποια χρήματα».

Δείτε όσα δήλωσε στον Κόσμο των Σπορ:

 
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ