ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Όποιος μας αγαπάει, δεν μας πληγώνει»

Οι Πειραιώτες δίνουν ένα από τα μεγαλύτερα ματς της ιστορίας τους σήμερα το βράδυ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», όπου και υποδέχονται τη Φενέρμπαχτσε για τα προημιτελικά του Europa Conference League.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός θέλησε να στείλουν ένα μήνυμα προς τους οπαδούς της ενόψει του σημερινού αγώνα, ώστε να τηρήσουν όλα τα μέτρα που προστάσει ο νέος αθλητικός νόμος αφού οι καμπάνες είναι βαριές..

Αναλυτικά το μήνυμα των Πειραιωτών:
«ΟΠΟΙΟΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΛΗΓΩΝΕΙ»
Σύμφωνα με τους νόμους της πολιτείας που ισχύουν πλέον:
• Δεν επιτρέπεται η χρήση λέιζερ, οι ρίψεις πυρσών, φωτοβολίδων, κροτίδων, βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων, καπνογόνων και οποιασδήποτε γενικώς εύφλεκτης ύλης.
• Δεν επιτρέπεται η είσοδος θεατών ή άλλων μη διαπιστευμένων προσώπων εντός του αγωνιστικού χώρου και του χώρου των αποδυτηρίων πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά τη λήξη του αγώνα , για οποιοδήποτε λόγο .
• Δεν επιτρέπεται η ανάρτηση πανό ή άλλων επιγραφών πολιτικού, θρησκευτικού ή ιδεολογικού χαρακτήρα, με περιεχόμενο υβριστικό, ρατσιστικό ή σεξιστικό.
• Η είσοδος στο γήπεδο θα επιτρέπεται αποκλειστικά και μόνο με ονομαστικά εισιτήρια: ακόμα και για τα παιδιά (κάθε ηλικίας).
• Όσοι βρεθούν από την Αστυνομία χωρίς ονομαστικό εισιτήριο ή με εισιτήριο που ανήκει σε άλλο πρόσωπο θα του απαγορευθεί η είσοδος στο γήπεδο και θα τιμωρηθεί με πρόστιμο 500 ευρώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ