Ουάρντα: «Δεν έχω τερματίσει το συμβόλαιο μου με την Φάρκο»

Ο Αιγύπτιος άσος σε δηλώσεις του υποστήριξε πως δεν έχει λύσει την συνεργασία του με την ομάδα από τη χώρα του υπογραμμίζοντας ωστόσο πως υποφέρει από ψυχολογικά προβλήματα.

Ο Αμρ Ουάρντα σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης μίλησε μεταξύ άλλων για το συμβόλαιο του με την Φάρκο, ενώ αποκάλυψε πως αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Όταν υπέγραψα στη Ράζα Καζαμπλάνκα κατέληξα στο νοσοκομείο με κρίσεις πανικού. Τερμάτισα το συμβόλαιο και επέστρεψα στην Αίγυπτο. Οι άνθρωποι εκεί με σεβάστηκαν.

Ο κόσμος έλεγε πως πήγα στο Ιράν και την Κύπρο, αλλά αυτό δεν συνέβη και δεν μου αρέσουν αυτά που γράφονται

Δεν αξίζω αυτή την συμπεριφορά. Χρειάζομαι υποστήριξη, όλοι κάνουν λάθη», σημείωσε αρχικά ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ προσθέτοντας:

«Δεν έχει τερματιστεί το συμβόλαιο μου με την Φάρκο. Γιατί λέτε αυτά τα πράγματα; Θέλετε να μην ξαναπαίξω ποδόσφαιρο; Εάν θέλετε να αποσυρθώ να το κάνω. Λαμβάνω ψυχολογική υποστήριξη από την μέρα που πήγα στα Ράζα. Οι άνθρωποι στη Φάρκο μου συμπαραστέκονται σε αυτή την κρίση που περνάω.

Εάν δεν θέλετε να επιστρέψω στην εθνική ομάδα, τότε τότε δεν θα επιστρέψω. Εάν δεν θέλετε να ξαναπαίξω ποδόσφαιρο, τότε θα το κάνω φεύγοντας από την Αίγυπτο. Υποφέρω ψυχολογικά και προσπαθώ να το αντιμετωπίσω. Το ξέρουν αυτό οι άνθρωποι της Φάρκο. Ονειρεύομαι να επιστρέψω στην εθνική ομάδα». //ΝΚ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ