Όρισαν τιμή πώλησης στον Τόνεϊ οι “μέλισσες”

 

Ο τεχνικός της Μπρέντφορντ, Τόμας Φρανκ, άνοιξε την πόρτα της εξόδου για τον Άγγλο φορ και σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ η διοίκηση της ομάδας του Λονδίνου τον κοστολογεί στα 80 εκατ. λίρες.

Τσέλσι και Άρσεναλ θα κινηθούν τον Ιανουάριο για την απόκτηση του Άιβαν Τόνεϊ, ο οποίος παραμένει τιμωρημένος. Ο 27χρονος Άγγλος φορ εκτίει ποινή οκτώ μηνών, καθώς έχει κριθεί ένοχος για συνολικά 232 παραβάσεις των κανονισμών περί στοιχηματισμού.

Ο τεχνικός της Μπρέντφορντ, Τόμας Φρανκ, άνοιξε την πόρτα της εξόδου και σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ η διοίκηση της ομάδας του Λονδίνου κοστολογεί τον Τόνεϊ στα 80 εκατ. λίρες.

Η ανεξάρτητη επιτροπή της αγγλικής ομοσπονδίας αποφάσισε να μειώσει κατά τρεις μήνες την ποινή αποκλεισμού του επιθετικού της Μπρέντφορντ, αναγνωρίζοντας την ειλικρινή μεταμέλειά του και λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι διαγνώστηκε με εθισμό στα τυχερά παιχνίδια.

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με την απόφαση, ο Τόνεϊ μέχρι τις 17 Σεπτεμβρίου δεν είχε δικαίωμα ούτε να προπονείται με την ομάδα, ενώ ο αποκλεισμός του λήγει στις 16 Ιανουαρίου 2024.//Λ.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ