Ώρα εξελίξεων στον Ηρακλή

 

Μετά και την ανακοίνωση που εξέδωσε τη Δευτέρα του Πάσχα (17/4) η διοίκηση του “Γηραιού”, όλα δείχνουν ότι βρέθηκε η λύση στην προσπάθεια του Στράτου Ευγενίου να υποστηριχθεί οικονομικά το… ποδοσφαιρικό εγχείρημα των “κυανόλευκων”.

Ο ιδιοκτήτης του Ηρακλή, Στράτος Ευγενίου, κρατάει αξιοπρεπώς την ομάδα στη Super League 2, έχοντας καλή παρουσία, αλλά ο μεγάλος στόχος που είναι η άνοδος στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου μοιάζει ανέφικτος με τις τωρινές οικονομικές δυνατότητες του συλλόγου.

Ο ισχυρός άνδρας του “Γηραιού” ήταν πάντοτε ανοιχτός σε διοικητικές αλλαγές, αλλά πάντα με γνώμονα το συμφέρον του συλλόγου που τόσο έχει ταλαιπωρηθεί τα τελευταία χρόνια. Η ΠΑΕ μάλιστα, τη Δευτέρα του Πάσχα (17/4) εξέδωσε ανακοίνωση όπου αναφέρει: «Η ΠΑΕ Π.Ο.Τ Ηρακλής θα παραθέσει Συνέντευξη Τύπου για την συνεργασία του Στράτου Ευγενίου, Αλέξη Κούγια και Τομ Παπαδόπουλου, την Τετάρτη (19/4) στις 12:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης. Το παρών θα δώσουν πολιτικοί και αυτοδιοικητικοί εκπρόσωποι, βετεράνοι ποδοσφαιριστές και επιχειρηματίες από την οικογένεια του Ηρακλή».

Μια ανακοίνωση που δείχνει σύμπραξη για την επόμενη μέρα του Ηρακλή, με σημαντικές εξελίξεις και κατά την διάρκεια της εβδομάδας θα ξεκαθαρίσει οριστικά το μέλλον του “Ημίθεου” για φετινή σεζόν, αλλά πολύ περισσότερο για την επόμενη.

Μεταξύ άλλων, αναμένεται δυναμικό… μπάσιμο του Αλέξη Κούγια στα διοικητικά δρόμενα του “Γηραιού”, γεγονός που σηματοδοτεί την επιστροφή του στον χώρο του ποδοσφαίρου μετά την πώληση της ΑΕΛ.//


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ