Οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Αυτό που είδαμε ήταν ντροπή, οι ιδιοκτήτες κύριοι υπεύθυνοι»

 

Καζάνι… που βράζει παραμένει ο αγγλικός σύλλογος, με την επίσημη σελίδα των φιλάθλων της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να εκδίδει ανακοίνωση μετά τη χθεσινή αναμέτρηση κόντρα στη Μπρέντφορντ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ταπεινώθηκε με 4-0 στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Premier League. Ο Έρικ Τεν Χαγκ δήλωσε ότι πρέπει η ομάδα να αναλάβει την ευθύνη. Σύμφωνα με τους οπαδούς, το ίδιο πρέπει να κάνουν και οι ιδιοκτήτες του κλαμπ.

Το «Manchester United Supporters Trust» (M.U.S.T) εξέδωσε αργά χθες το βράδυ (13/08) ανακοίνωση, φανερώνοντας την απογοήτευση που επικρατεί στις τάξεις του, το γεγονός ότι πρέπει οι ιδιοκτήτες του συλλόγου να αναλάβουν τις ευθύνες του και να αλλάξουν τη ρότα της ομάδας, καθώς και ότι οι ίδιοι θα συνεχίσουν να στηρίζουν τις φανέλες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Αυτό που είδαμε απόψε [Σάββατο] είναι μια ντροπή – όχι, μια ταπείνωση – για τους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Κι όμως από πολλές απόψεις δεν ήταν έκπληξη. Μοιάζει σαν το αποκορύφωμα μιας μακροπρόθεσμης κατεύθυνσης ταξιδιού . ΠΡΕΠΕΙ να θεωρήσουμε τους ιδιοκτήτες του Club ως κύριους υπεύθυνους για αυτό το νέο χαμηλό επίπεδο στη δεκαετία της παρακμής μας.

Ο Sir Alex σχολίασε τις ρωγμές, αλλά από το 2013 οι συνέπειες των ιδιοκτητών μας είναι προφανείς. Εκ μέρους των οπαδών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παντού, απαιτούμε επείγουσα και ριζική αλλαγή. Και εμείς ως οπαδοί – όλοι μας – πρέπει να μείνουμε μαζί. Η ενότητα των οπαδών, με μια φωνή που στοχεύει στους ιδιοκτήτες και τον σύλλογο, χρειάζεται περισσότερο από ποτέ τώρα.

Τέλος, όπως έδειξαν οι οπαδοί στο γήπεδο σήμερα, θα υποστηρίζουμε πάντα τις φανέλες. Υποστηρίζουμε την ομάδα και υπερασπιζόμαστε τον σύλλογο. Η σημαία μας είναι το πιο βαθύ κόκκινο και δεν θα πεθάνουμε ποτέ».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ