Ο Ζέκα αποχαιρέτησε την Κοπεγχάγη

 

Ο διεθνής μέσος αποχαιρέτησε την δανική ομάδα και ευχαρίστησε τους φιλάθλους της για τη στήριξη όλα αυτά τα χρόνια, ενώ πλέον είναι πολύ κοντά στην επιστροφή του στον Παναθηναϊκό.

Η Κοπεγχάγη ανάρτησε βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τον Κάρλος Ζέκα να αποχαιρετά τόσο την ομάδα όσο και τους φιλάθλους της, ενώ τους ευχαρίστησε για τη στήριξη όλα αυτά τα χρόνια και πλέον βρίσκεται αρκετά κοντά στην επιστροφή του στον Παναθηναϊκό.

Μετά από έξι χρόνια, ο Ελληνοπορτογάλος μέσος αποχωρεί από την Κοπεγχάγη και στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του ανέφερε: «Γεια σας φίλοι της Κοπεγχάγης,

Ήρθε η στιγμή να πω το αντίο. Θα ήθελα να ξέρετε ότι είμαι πολύ χαρούμενος και τυχερός που έπαιξα γι΄ αυτό το κλαμπ, που φόρεσα αυτή τη φανέλα και που έπαιξα για σας. Όλες οι ωραίες ιστορίες κάποτε τελειώνουν. Θα μείνω εδώ μέχρι να τελειώσει. Θα κάνω ότι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Τα τελευταία 6 χρόνια έχω δώσει τον καλύτερο μου εαυτό γι΄ αυτή την ομάδα και γι΄ αυτή τη φανέλα. Οπότε ελπίζω να σας δω σύντομα και την Κυριακή να κλείσουμε την χρονιά με θετικό πρόσημο και όπως σας αξίζει».//Τ.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ