Ο Ζαπάτα στην Ατλέτικο Νασιονάλ

 

Ο Κολομβιανός αμυντικός δεν θα συνεχίσει στη Σαν Λορέντζο για προσωπικούς λόγους και έχει ήδη περάσει ιατρικές εξετάσεις στην ομάδα από το Μεντεγίν.

Παρά το γεγονός ότι είχε καταλήξει σε συμφωνία για την επέκταση του συμβολαίου, ο Κρίστιαν Ζαπάτα, δεν θα συνεχίσει στη Σαν Λορέντζο. Ο άλλοτε αμυντικός της Μίλαν μεταξύ άλλων, αποφάσισε να μην εξαντλήσει το συμβόλαιό του στη “σικλόν” για προσωπικούς λόγους και έχει ήδη συστηθεί στη νέα του ομάδα, την Ατλέτικο Νασιονάλ της Κολομβίας.

Οι λόγοι της αποχώρησής του ήταν για προσωπικούς λόγους. Οι κόρες του ζουν στην Κολομβία, οπότε αποφάσισε ότι ήταν μια καλή στιγμή να επιστρέψει στη χώρα του και να τις έχει κοντά του. Στο πλαίσιο αυτό, η προσφορά της Ατλέτικο Νασιονάλ ήταν ασυναγώνιστη για τον Ζαπάτα, ο οποίος παρουσιάστηκε επίσημα ως νέα μεταγραφική ενίσχυση.

Μετά από μια καλή σεζόν στη Σαν Λορέντζο, στην οποία έπαιξε 51 παιχνίδια και σημείωσε 2 γκολ, ο 36χρονος κεντρικός αμυντικός εντάσσεται στην ομάδα από το Μεντεγίν και θα υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το τέλος του 2023.//

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ