Ο Σανάμπρια αρνείται ότι έφτυσε τον Μέσι

 

Ο Παραγουανός με ανάρτησή του θέλησε να υπερασπιστεί τον εαυτό του και διέψευσε τις φήμες και τα δημοσιεύματα που τον κατηγόρησαν για ανάρμοστη συμπεριφορά εναντίον του Αργεντινού σταρ.

Ο Αντόνιο Σανάμπρια μετά από λεκτική διαμάχη που είχε με τον Λιονέλ Μέσι στη μεταξύ τους αναμέτρηση, όταν ο τελευταίος γύρισε την πλάτη… πιάστηκε να τον φτύνει, κάτι που σήκωσε θύελλα αντιδράσεων.

Ο Παραγουανός επιθετικός όμως, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στα σόσιαλ μίντια, θέλησε να υπερασπιστεί τον εαυτό του και να διαψεύσει τα όσα τον κατηγορούν, ενώ μάλιστα αποκάλυψε πως δέχεται απειλές.

«Αισθάνομαι υποχρεωμένος να βγω έξω και να αρνηθώ αυτό που συνέβη χθες το βράδυ. Για το απλό γεγονός ότι βλέπω την οικογένειά μου να επηρεάζεται και λόγω των πολλών απειλών που δέχομαι για ένα γεγονός που δεν συνέβη ποτέ.

Δεν θα έκανα ποτέ τίποτα παρόμοιο σε οποιονδήποτε συνάδελφο ή οποιοδήποτε άτομο από σεβασμό. Τι παράδειγμα θα έδινα στις κόρες μου κάνοντας μια τέτοια πράξη; Σας συνιστώ να δείτε όλες τις εικόνες».


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ