Μπένετ ο νέος αρχιδιαιτητής

 

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας δέχτηκε και επίσημα τον Άγγλο βετεράνo διαιτητή, ο οποίος “πιάνει δουλειά” ενόψει της νέας χρονιάς στη Σούπερ Λιγκ.

Ο Στιβ Μπένετ είναι με κάθε επισημότητα ο νέος αρχιδιαιτητής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λικγ, ενώ στο VAR θα βρίσκεται ο Πορτογάλος, Ζοάο Καπέλα και ο Φριτζ Στούτσιλκ θα είναι ο νέος σύμβουλος παρατηρητών διαιτησίας.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά και η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, και οι τρεις αξιωματούχοι θα αμείβονται με “ψαλίδι” της τάξεως του 47% σε σχέση με τις προηγούμενες απολαβές, κάτι το οποίο ο Πρόεδρος της ΕΠΟ, κ.Μπαλτάκος έκανε γνωστό προς την Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση έλαβε τις εξής αποφάσεις.

Με ψήφους 7 υπέρ, 2 κατά και 3 λευκά, έκανε δεκτή κατά το άρθρο 53 παρ. 2 του Καταστατικού της ΕΠΟ την εισήγηση του κ. Μπένετ όπως την παρουσίασε στην Επιτροπή ο πρόεδρος της ΕΠΟ κ. Παναγιώτης Μπαλτάκος, για τη σύνθεση της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, η οποία έχεις ως εξής:

Steve Bennet (Αγγλία)-Αρχιδιαιτητής, Υπεύθυνος Ορισμών Αξιωματούχων Διαιτησίας Επαγγελματικών Κατηγοριών (Super League1 και Super league2)

Joao Capella (Πορτογαλία)-VAR Μάνατζερ

Fritz Stuchilk (Αυστρία)-Σύμβουλος Παρατηρητών Διαιτησίας.

Τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας για το Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο, είναι τα εξής:

Σταύρος Μάνταλος- Υπεύθυνος Εκπαίδευσης, Εκγύμνασης και Ανάπτυξης Αξιωματούχων Διαιτησίας

Ιωάννης Σπυρόπουλος – Υπεύθυνος Ορισμού και Ανάπτυξης για το Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Αντώνης Καρατζίκας – Υπεύθυνος Βοηθού Διαιτητών

Ελένη Λαμπαδαρίου – Υπεύθυνη Διοργανώσεων Ποδοσφαίρου Γυναικών

Σημειώνεται, ότι οκ. Μπαλτάκος ενημέρωσε την Ε.Ε.Π ότι η αμοιβή των τριών αλλοδαπών μελών της ΚΕΔ θα ανέλθει στο 53% σε σχέση με την αμοιβή των αλλοδαπών μελών της ΚΕΔ της περσινής περιόδου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ