Ο Λε Γκρε δεν παραιτείται

 

Παρά τις πολλές κατηγορίες που αντιμετωπίζει, αλλά και τις έντονες αντιδράσεις που έχουν προκύψει από τις αποκαλύψεις σε βάρος του, ο 81χρονος παράγοντας δεν προτίθεται να παραιτηθεί από την προεδρία της γαλλικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου.

Το μέχρι πρότινος πανίσχυρο “αφεντικό” του γαλλικού ποδοσφαίρου, παραμένει στην θέση του και δεν επιθυμεί να παραιτηθεί σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ του “RMC Sport”. Το περιβάλλον του, ωστόσο, επιδιώκει να τον επαναφέρει στην… λογική, όμως ο Νοέλ Λε Γκρε, δεν θέλει ούτε… να ακούσει για παραίτηση προς το παρόν. Η επόμενη συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής, θα πραγματοποιηθεί στις 9 Φεβρουαρίου και αρκετά μέλη της, ελπίζουν να επωφεληθούν από αυτήν την συνάντηση, προκειμένου να τον πείσουν να αφήσει επιτέλους τον… θρόνο του.

Υπενθυμίζεται, πως ο 81χρονος παράγοντας, αναγκάστηκε σε αποχώρηση από την προεδρία στις 11 Ιανουαρίου, καθώς αποτελεί αντικείμενο έρευνας, κατηγορούμενος για ηθική και σεξουαλική παρενόχληση. Η στάση του απέναντι στις γυναίκες «μπορεί να χαρακτηριστεί τουλάχιστον σεξιστική», υπογράμμισαν χαρακτηριστικά οι επιθεωρητές που ασχολούνται με την υπόθεση, ενώ παράλληλα, έχουν συλλέξει μαρτυρίες σχετικά με τις ενέργειές του, που ενδεχομένως να οδηγήσουν και σε ποινική εμπλοκή.//

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ