Ο Κομπανί ζητά από τον Γκουαρδιόλα να μην τον συνδέει με τον πάγκο της Σίτι

 

Ο Βέλγος προπονητής επιμένει πως ο τεχνικός των “πολιτών” θα πρέπει να σταματήσει να τον συνδέει μελλοντικά με τον πάγκο των πρωταθλητών Αγγλίας, υποστηρίζοντας πως δεν είναι ρεαλιστικό σενάριο.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα είχε πλέξει το εγκώμιο του Βενσάν Κομπανί, κατά τη διάρκεια μίας συνέντευξης Τύπου, λέγοντας: «Η συνέπεια που δείχνει η Μπέρνλι είναι αξιοθαύμαστη. Είναι κοντά στο να προβιβαστούν στην πρώτη κατηγορία και είμαι χαρούμενος που βλέπω την επιτυχία του. Θα επιστρέψει αργά ή γρήγορα. Η μοίρα του να γίνει προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι είναι γραμμένη στα αστέρια. Θα συμβεί, δεν ξέρω πότε αλλά θα συμβεί».

Ο Κομπανί ενημερώθηκε για τις δηλώσεις του άλλοτε προπονητή του στη Μάντσεστερ Σίτι και τόνισε πως θα πρέπει να σταματήσει να συνδέει τον ίδιο με τον πάγκο των “πολιτών”. Χαρακτηριστικά, ο Βέλγος τεχνικός υποστήριξε: «Πρέπει να σταματήσει να το λέει. Είμαι ένας προπονητής της Championship, δεν ξέρω τι θέλετε από μένα. Νομίζω ότι πρέπει να μείνει για άλλα 10 χρόνια στη Μάντσεστερ Σίτι πρώτα απ’ όλα. Και η Σίτι αγωνίζεται για την κατάκτηση του Champions League, εμείς αγωνιζόμαστε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, οπότε δεν νομίζω ότι τέτοιου είδους συζητήσεις έχουν νόημα. Πρέπει να έχουν τον καλύτερο προπονητή στον κόσμο. Θέλω να δείξω σεβασμό και στον σύλλογο που διοικώ. Αυτός ο σύλλογος για μένα σημαίνει τα πάντα. Θέλω αυτός ο σύλλογος να γίνει καλύτερος».

Μάλιστα, ο Κομπανί ρωτήθηκε αν τα σχόλια του Γκουαρδιόλα αύξησαν τις προσδοκίες: «Η πίεση είναι ένα πράγμα του δικού σου μυαλού. Νομίζω ότι αν παίζεις σε μεγάλους τελικούς είσαι εντάξει με την πίεση, αλλά προσπαθώ να είμαι όσο πιο λογικός μπορώ. Βρίσκομαι σε ένα περιβάλλον όπου οι άνθρωποι με τους οποίους συνεργάζομαι είναι αρκετά ορθολογικοί ώστε να μην εξαρτούν τη δουλειά μου από το αν θα κερδίσουμε τη Μάντσεστερ Σίτι. Ήρθα στην Μπέρνλι επειδή την επέλεξα για τους ανθρώπους της. Είναι ένα περιβάλλον όπου έχω την ευκαιρία να μάθω και να γίνω καλύτερος. Εφόσον μοχθούμε και δουλέψουμε σκληρά, οι άνθρωποι εδώ θα σου δώσουν τον χρόνο».//

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ