Ο Κλοπ εγκαινίασε το προφίλ του στο Instagram με ένα ξεχωριστό μήνυμα προς τους οπαδούς της Λίβερπουλ (video)

Ο Κλοπ εγκαινίασε το προφίλ του στο Instagram με ένα ξεχωριστό μήνυμα προς τους οπαδούς της Λίβερπουλ (video)

Ο Γιούργκεν Κλοπ έχει (τουλάχιστον δημοσίως) αποφύγει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καθ' όλη τη διάρκεια των οκτώμισι χρόνων του στη Λίβερπουλ, αλλά τώρα ξεκίνησε το δικό του ταξίδι στο... Instagram,μέσω του οποίου έστειλε ένα μήνυμα στους οπαδούς των "κόκκινων".

Καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας του στη Λίβερπουλ, ο Γερμανός τεχνικός έλεγε ότι δεν καταλαβαίνει γιατί οι παίκτες και οι οπαδοί χρησιμοποιούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πριν από την αποχώρησή του από τον ρόλο του προπονητή των “κόκκινων”, ωστόσο, ο Γιούργκεν Κλοπ επιβεβαίωσε τώρα ότι είναι στο Instagram ως @kloppo.

Ο λογαριασμός, που ξεκίνησε το Σάββατο (18/5), είχε 222 χιλιάδες followers τη στιγμή που γράφονταν αυτές οι γραμμές – αλλά ο αριθμός αυτός αυξάνεται ραγδαία και θα μπορούσε να ξεπεράσει το οκταψήφιο νούμερο πριν από το τέλος της ημέρας.

Στην πρώτη του ανάρτηση στο Instagram, ο Κλοπ εξήγησε την απόφασή του να συμμετάσχει, λέγοντας: «Θέλω να μείνω σε επαφή μαζί σας».

«Αγαπητοί Liverpudlians, πλησιάζουμε προς το τέλος», είπε, με το τελευταίο του παιχνίδι στην τεχνική ηγεσία της Λίβερπουλ να είναι την Κυριακή (19/5) εντός έδρας κόντρα στη Γουλβς.

«Στις 8 Οκτωβρίου 2015, συναντηθήκαμε για πρώτη φορά κανονικά. Θα το έλεγα ερωτική σχέση. Από την πρώτη μέρα, ήταν μια απολύτως απίστευτη, απίστευτη στιγμή. Το απόλαυσα τόσο πολύ και θέλω να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ, για όλη την υποστήριξη που μας δώσατε όλα αυτά τα χρόνια. Για όλη τη δύναμη που μας δώσατε. Πάντα αναρωτιόμουν ότι είναι σαν να γράφουμε μια ιστορία μαζί, και έτσι νιώθω σήμερα. Είναι ένα καλό βιβλίο. Και αν το διαβάσουμε στο μέλλον, θα έχουμε ένα χαμόγελο στο πρόσωπό μας. Το να αφήσω αυτό το απίστευτο μέρος είναι δύσκολο, αλλά θέλω να μείνω σε επαφή μαζί σας. Και ακόμα κι αν δεν είμαι τύπος των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, οι άνθρωποι μου είπαν ότι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βοηθούν σε αυτό. Οπότε, εδώ είμαστε. Τα λέμε!».

Το τι ακριβώς να περιμένουμε από τον λογαριασμό του Κλοπ δεν είναι ξεκάθαρο, με πιθανό σενάριο να μοιράζεται φωτογραφίες διακοπών ή πολλές πληροφορίες για την ιδιωτική του ζωή μετά τη Λίβερπουλ.

Μιλώντας στο “Sky Sports” το 2020, ο Κλοπ δήλωσε για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Δεν το καταλαβαίνω γιατί το κάνεις. Ίσως μια μέρα να το κάνω, αλλά δεν το βλέπω αυτό. Δεν καταλαβαίνω γιατί θα ήθελες να πεις σε άλλους ανθρώπους, ανθρώπους που δεν γνωρίζεις, τι είναι καλό ή όχι τόσο καλό τη δεδομένη στιγμή. Αλλά αυτό είναι ένα πρόβλημα μάλλον της γενιάς μου. Είμαι ήδη πολύ μεγάλος για κάτι τέτοιο».//Λ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ