Ο Εθνικός πήρε την πρόκριση στο Κύπελλο Ελλάδας

 

Η ομάδα από τον Πειραιά πήρε την πρόκριση για την τέταρτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, ενώ επιβλήθηκαν και βαρύτατες ποινές στην ομάδα από τη Θράκη.

Το παιχνίδι του Εθνικού Πειραιώς κόντρα στον Πανθρακικό είχε διακοπεί λόγο επεισοδίων, με την τύχη του ματς να κρίνεται στις αίθουσες τις διοργανώτριας αρχής. Προ λίγου, βγήκε η απόφαση που αναφέρει πως η ομάδα από τον Πειραιά παίρνει την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, ενώ στην ομάδα από την Θράκη πέρα από τον αποκλεισμό έχουν επιβληθεί βαρύτατες ποινές.

Αναλυτικά η απόφαση:

«Αποφαίνεται ότι ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων «Πανθρακικός» και «Εθνικός ΟΦΠΦ», που είχε προγραμματισθεί να διεξαχθεί στις 14.09.2023 για την 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, διεκόπη πριν την κανονική λήξη του από υπαιτιότητα του σωματείου «Πανθρακικός».
Θεωρεί ότι το σωματείο «Πανθρακικός» ηττήθηκε με τέρματα 0-3 από το σωματείο «Εθνικός ΟΦΠΦ».
Επιβάλλει σε βάρος του σωματείου «Πανθρακικός»: α) συνολική χρηματική ποινή ύψους 2.000 ευρώ, β) ποινή διεξαγωγής αγώνων χωρίς θεατές για τέσσερις (4) αγωνιστικές, γ) ποινή αφαίρεσης ενός (1) βαθμού από τον πίνακα της βαθμολογίας του πρωταθλήματος στο οποίο συμμετέχει.
Επιβάλλει, σε βάρος του Βασιλείου Κοτσαμπάση (τραυματιοφορέα του σωματείου «Πανθρακικός») χρηματική ποινή ύψους 1.667 ευρώ, για την οποία ευθύνεται αντικειμενικώς το σωματείο, εις ολόκληρον με αυτόν, και ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια για χρονικό διάστημα 2 μηνών.
Απειλεί, σε βάρος του σωματείου «Πανθρακικός», χρηματική ποινή ύψους 1.667 ευρώ, σε περίπτωση μη τήρησης της ποινής της απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για 2 μήνες που επιβλήθηκε στον Βασίλειο Κοτσαμπάση.
Επιβάλλει σε βάρος του σωματείου «Εθνικός ΟΦΠΦ» συνολική χρηματική ποινή ύψους 2.000 ευρώ.»//ΝΚ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ