Ο Αμπέλ Φερέιρα… ακούγεται για τον πάγκο της εθνικής Βραζιλίας

 

Ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ, φέρεται να είναι ένας από τους υποψήφιους για να καθίσει στον πάγκο της “Σελεσάο” στο άμεσο μέλλον.

Το όνομα του Αμπέλ Φερέιρα, ακούγεται έντονα τις τελευταίες ώρες, για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Βραζιλίας. Ο πορτογάλος τεχνικός, ψάχνει να αποζημιώσει τις καλές του πορείες με την Παλμέιρας, τόσο στις εγχώριες διοργανώσεις όσο και στο Copa Libertadores, όπου πανηγύρισε δύο σερί κατακτήσεις (2020-2021).

Τα δημοσιεύματα επιβεβαιώθηκαν αμέσως από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Βραζιλίας, μετά από σχετικές δηλώσεις του προέδρου, Εντνάλντο Ροντρίγκες.

«Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι οι υποψήφιοι για προπονητές είναι οι Αμπέλ Φερέιρα, Ντοριβάλ Ζούνιορ και Σέζαρ Ντινίζ, αλλά δεν είναι σωστό να μιλάμε μόνο γι’αυτούς και να ξεχνάμε τους άλλους, γιατί έχουμε τουλάχιστον άλλους 10 ποιοτικούς υποψήφιους. Αυτή τη στιγμή είμαστε συγκεντρωμένοι στην προετοιμασία για το Κατάρ. Θα πάρουμε απόφαση για τον διάδοχο του Τίτε μετά το τέλος του Μουντιάλ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Βραζιλίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ