Ντι Μαρία: «Παρακαλώ σταματήστε να εφευρίσκετε ειδήσεις»

Ο Αργεντίνος επιθετικός ξέσπασε μετά τις φήμες που βγήκαν στο φως τη δημοσιότητας αναφέροντας πως δήλωσε ότι θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση τον Ιανουάριο.

Ο Άνχελ Ντι Μαρία, ξεκαθάρισε σχετικά όλα όσα ακούγονται περί απόσυρσής του τον Ιανουάριο. Με μακροσκελές κείμενο, που συνόδευε δημοσίευσή του εξήγησε τι ακριβώς συμβαίνει και τι εννοούσε λέγοντα πως θέλει να κλείσει την καριέρα του στη Ροσάριο Σεντράλ, τον σύλλογο που ξεκίνησε.

Δείτε αναλυτικά τη δημοσίευση: 

«Δεν συνηθίζω να δίνω εξηγήσεις όταν διαβάζω αυτά τα ψέματα, αλλά ήρθε η ώρα να τις δώσω. Δεν ξέρω ποιος επινόησε τις φήμες ότι φεύγω τον Ιανουάριο, οι δηλώσεις μου που έχετε διαβάσει και έχετε ακούσει όπου λέω ότι θα αποσυρθώ στην Ροσάριο Σεντράλ (τον σύλλογο από το οποίο ξεκίνησα) είναι πρόσφατες, αλλά είναι δηλώσεις που έκανα την ημέρα που πρωτοήρθα για να παίξω εδώ στην Ευρώπη το 2007.

Αυτό δεν σημαίνει ότι θέλω να φύγω ΣΗΜΕΡΑ ούτε ότι θα φύγω τον Ιανουάριο, παρακαλώ σταματήστε να εφευρίσκετε ειδήσεις, είμαι πολύ χαρούμενος σε αυτόν τον μεγάλο σύλλογο, πολύ χαρούμενος σε αυτήν την πόλη και όταν είμαι ξανά σε φόρμα, θα δώσω στην ομάδα τον καλύτερο εαυτό μου, όπως έκανα πάντα όταν έπαιζα εδώ και σε όλες τις άλλες ομάδες όπου ήμουν.

Αγαπώ να παίζω ποδόσφαιρο, δεν μου αρέσει να βλέπω αγώνες από το σπίτι, μου αρέσει να παίρνω μέρος, γι’ αυτό μην πιστεύετε όλα όσα διαβάζετε γιατί αυτό δεν βοηθάει, απλώς θολώνει το όνομά μου και το όνομα της ομάδας μου. Ευχαριστώ πολύ»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ