Ντεγκό: «Χρειαζόμαστε μόνο νίκη»

 

Ο τεχνικός της Μακάμπι Χάιφα μίλησε μερικές ώρες πριν την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, σε μια αναμέτρηση που οι Ισραηλινοί θέλουν μόνο θετικό αποτέλεσμα, καθώς δεν τους φτάνει ούτε η ισοπαλία.

Οι δηλώσεις του Μεσάι Ντεγκό:

«Σήμερα οι ομάδες ταξιδεύουν για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια τους 24 ώρες πριν από την έναρξη. Αυτό έκανε η Ρεν στη μεταξύ μας αναμέτρηση και μας νίκησε, χωρίς να χρησιμοποιήσει τους βασικούς της. Νομίζω ότι αυτή η πρακτική ωφελεί τους ποδοσφαιριστές».

«Θέλω να νικήσουμε. Περιμένουμε μία καυτή ατμόσφαιρα, αλλά πρέπει να δείξουμε γενναιότητα και να νικήσουμε. Ο Παναθηναϊκός βολεύεται και από την ισοπαλία, ενώ εμείς χρειαζόμαστε μόνο νίκη. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να έχουμε υπομονή. Έχω την πεποίθηση πως πρέπει να προετοιμαστούμε με αυτό τον τύπο παιχνιδιού, του υπομονετικού, γιατί μπορεί να σκοράρουμε στο 70ο λεπτό και να μας είναι αρκετό»

«Έχω προβεί στην αυτοκριτική μου και σκέφτομαι τις ευκαιρίες που έχασα στο παιχνίδι με τη Μακάμπι Χάιφα. Όμως, πρέπει να το ξεχάσω, όλοι πρέπει να ξεχάσουμε. Ήρθαμε εδώ για να νικήσουμε τον Παναθηναϊκό, δεν φοβόμαστε και θέλουμε να φύγουμε από την Ελλάδα με την πρόκριση».


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ