Ντε Γιονγκ: «Οι πιθανότητες είναι κατά της Ελλάδας, είμαστε καλά προετοιμασμένοι»

 

Σε δηλώσεις προχώρησε ο 26χρονος μέσος στην συνέντευξη Τύπου, ενόψει της αυριανής (6/9, 21:45) αναμέτρησης με αντίπαλο την Εθνική μας ομάδα, στο πλαίσιο των προκριματικών αγώνων του EURO 2024. 

Ο Φρένκι Ντε Γιονγκ, αρχικά αναφέρθηκε στο πλάνο της Ολλανδίας, στοχεύοντας να προετοιμαστούν όσο το δυνατόν καλύτερα για τον αγώνα, στην συνέχεια σχολίασε τις σημαντικές απουσίες που θα παρουσιάσει η ομάδα του, καθώς θα λείπουν από το συγκεκριμένο παιχνίδι ο Μέμφις Ντεπάϊ και ο Τζεορτζίνο Βαϊνάλντουμ, ενώ δεν έλειψε να μιλήσει και για το κακό ξεκίνημα της πρώην ομάδας του (Άγιαξ), αντίπαλο της ΑΕΚ στο Europa League.

Οι δηλώσεις

Για το πλάνο και τον ρόλο που θα του δοθεί: «Δεν ξέρω αν ο ρόλος μου στο γήπεδο είναι διαφορετικός. Ίσως καθοδηγώντας στους παίκτες. Όχι στον καθορισμό της κατεύθυνσης, αλλά στην παρακολούθηση της κατεύθυνσης που επιλέγουμε μαζί. Νομίζω ότι αυτό είναι λογικό καθώς μεγαλώνεις και έχεις περισσότερη εμπειρία. Συζητήσαμε τι πρέπει να βελτιωθεί. Που οι πιθανότητες είναι κατά της Ελλάδας. Είμαστε καλά προετοιμασμένοι. Στο χέρι μας είναι κυρίως να το δείξουμε. Είναι σίγουρα δυνατό να κάνουμε περισσότερα. Θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε ο ένας τον άλλον. Πρέπει να το κάνουμε πιο συχνά, αλλά δεν είναι ότι δεν το κάναμε ποτέ».

Στην συνέχεια ο μέσος της Μπαρτσελόνα πρόσθεσε: «Η συμβολή μου είναι ότι πρέπει να παίξω καλά. Νιώθω καλά με τον εαυτό μου. Είμαι σε φόρμα. Είμαι σε εξαιρετική φόρμα στον σύλλογο. Θα δούμε αύριο. Μπορώ να πω πολλά εκ των προτέρων. Πρέπει πάντα να το δείχνεις στο ματς. Εναπόκειται πάντα στους άλλους να κρίνουν»

Για τον Άγιαξ: «Λυπάμαι που δεν πάει καλά. Νομίζω ότι θα πρέπει να περιμένουμε και να δούμε. Η σεζόν μόλις ξεκίνησε. Ας δούμε πώς θα είναι σε λίγους μήνες. Μόλις ξεκίνησε. Νομίζω ότι πρέπει απλώς να τους δώσουμε λίγο χρόνο». //ΜΛ.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ