Ντ. Άλβες: «Δε φοβάμαι τίποτα, έχω ξεπεράσει κι άλλες δύσκολες καταστάσεις»

 

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου, ο Βραζιλιάνος δηλώνει ότι δε φοβάται και είναι πεπεισμένος ότι θα βγει αρκετά σύντομα από τη φυλακή, όπου βρίσκεται εδώ και περισσότερο από μια εβδομάδα.

Ο Ντάνι Άλβες είναι κατηγορούμενος για βιασμό μιας 23χρονης γυναίκας και φυλακίσθηκε χωρίς εγγύηση, δεδομένου του αριθμού των συντριπτικών στοιχείων που υπάρχουν εναντίον του. Όλα όσα διέρρευσαν στον Τύπο δεν υποδηλώνουν ότι θα αφεθεί ελεύθερος στο άμεσο μέλλον, καθώς ο 39χρονος έχει δώσει στους ανακριτές αντικρουόμενες εκδοχές των γεγονότων.

Τα σχετικά δημοσιεύματα αναφέρουν, επίσης, ότι οι συγκρατούμενοι του τον υποδέχθηκαν με χαρά και μάλιστα δε διστάζουν να του… ζητήσουν αυτόγραφα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “La Vanguardia”, ο Ντάνι Άλβες σχολίασε, συνομιλώντας με συγκρατούμενους του, για το θέμα: «Ο ποδοσφαιριστής έμεινε έξω, εδώ είμαι ακόμη ένας κρατούμενος. Θα δεχθώ ό,τι προκύψει. Έφυγα από το σπίτι όταν ήμουν μόλις 15 ετών. Έχω ξεπεράσει δύσκολες και περίπλοκες καταστάσεις στη ζωή μου. Αυτό είναι κάτι που θα περάσει. Δε φοβάμαι τίποτα».

Κατά την διάρκεια των συνομιλιών του με τους υπόλοιπους κρατούμενους, ο Βραζιλιάνος αμυντικός επιμένει ότι η σεξουαλική σχέση με την καταγγέλλουσα ήταν συναινετική και ως εκ τούτου ελπίζει ότι θα μπορέσει να βγει από την φυλακή σχετικά σύντομα.//

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ