Νιούκαστλ: «Ο Τονάλι και η οικογένειά του έχουν την πλήρη υποστήριξή μας»

Την πρώτη τους επίσημη ανακοίνωση σχετικά με το θέμα του Ιταλού χαφ, εξέδωσαν οι “καρακάξες”, τονίζοντας πως ο σύλλογος είναι στο πλάι του ίδιου και της οικογένειάς του καθ’ όλη τη διάρκεια αυτής της υπόθεσης.

Την ετυμηγορία της ιταλικής δικαιοσύνης περιμένει ο Σάντρο Τονάλι για την υπόθεση παράνομου στοιχηματισμού που ξέσπασε, στην οποία εμπλέκονται και οι Φατζόλι και Ζανιόλο. Μέχρι στιγμής, μόνο ο άσος της Γιουβέντους έχει δεχθεί επίσημα ποινή αποκλεισμού από το ποδόσφαιρο η οποία ανέρχεται στους επτά μήνες.

Η Νιούκαστλ ενημέρωσε σχετικά με το θέμα του Τονάλι, βγάζοντας στο “φως” της δημοσιότητας την πρώτη της επίσημη τοποθέτηση επί του θέματος, χωρίς όμως να προσθέτει κάτι ουσιαστικό.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση των “magpies”:

«Η Newcastle United μπορεί να επιβεβαιώσει ότι ο Sandro Tonali υπόκειται σε έρευνα από την Ιταλική Εισαγγελία και την Ιταλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (FIGC) για σχέση του με παράνομη στοιχηματική δραστηριότητα.

Ο Σάντρο ασχολείται πλήρως με την έρευνα και θα συνεχίσει να συνεργάζεται με όλες τις αρμόδιες αρχές. Αυτός και η οικογένειά του θα συνεχίσουν να έχουν την πλήρη υποστήριξη του συλλόγου.

Λόγω αυτής της συνεχιζόμενης διαδικασίας, ο Σάντρο και η Νιούκαστλ δεν είναι σε θέση να κάνουν περαιτέρω σχόλια αυτή τη στιγμή».//ΓΑ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ