Νίκη Βόλου: «Προκληκτικός ο ορισμός Αναστασιάδη»

 

Οι Βολιώτες, εξέδωσαν ανακοίνωση, στην οποία εναντιώνονται στον ορισμό του κυρίου Αναστασιάδη, ως Α’ Βοηθό, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αλμωπό Αριδαίας, για τη 12η αγωνιστική της Super League 2.

Η Νίκη Βόλου, φιλοξενείται στην έδρα του Αλμωπού Αριδαίας (22/01, 14:45) για τη 12η αγωνιστική της Super League 2, σε ένα παιχνίδι το οποίο δε θα έχει τηλεοπτική κάλυψη και οι Βολιώτες, εξέδωσαν ανακοίνωση, κατά της επιλογής του πρώτου βοηθού Αναστασιάδη, για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση και μάλιστα έχει ήδη αιτηθεί την αντικατάστασή του.

Αναλυτικά αναφέρουν:

«Ύστερα από 3,5 χρόνια παρουσίας μας στη διοίκηση της Νίκης Βόλου, αναγκαστήκαμε στην 1η κιόλας αγωνιστική (εκτός έδρας με τον Μακεδονικό) να ασχοληθούμε με τη διαιτησία, κάτι που πραγματικά δεν επιθυμούμε ή μας εκφράζει και ούτε ταιριάζει στη φιλοσοφία μας.

Δυστυχώς, ο άνθρωπος που μας οδήγησε σ’ αυτήν την κίνηση βρίσκεται ξανά στο δρόμο μας και μάλιστα ξανά σ’ ένα μη τηλεοπτικό ματς. Συγκεκριμένα, ο ορισμός του κ. Αναστασιάδη ως Α’ Βοηθός στον επερχόμενο αγώνα με τον Αλμωπό Αριδαίας, είναι τουλάχιστον προκλητικός για εμάς.

Υπενθυμίζουμε ότι ο κ. Αναστασιάδης, ο οποίος προέρχεται από την ΕΠΣ Σερρών, με την αδιανόητη απόφασή του δεν μέτρησε το πεντακάθαρο γκολ του Μιλούνοβιτς, ενώ η μπάλα είχε περάσει την γραμμή κατά μισό μέτρο, στερώντας την ισοφάριση στην ομάδα μας.

H ΠΑΕ Νίκη Βόλου έχει ήδη αιτηθεί επίσημα στην ΚΕΔ την άμεση αντικατάσταση του εν λόγω διαιτητή ή τουλάχιστον αν ο ίδιος έχει την στοιχειώδη ευθιξία να δηλώσει κώλυμα από μόνος του».//


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ