Νικάει τη Σαουθάμπτον ή απολύεται ο Μόγιες

 

Ρεπορτάζ στα αγγλικά ΜΜΕ αναφέρουν πως οι σχέσεις του τεχνικού της Γούεστ Χαμ με τον αντιπρόεδρο του συλλόγου, Ντέιβιντ Σάλιβαν, έχουν διαταραχθεί πλέον και εκτιμάται πως αν η ομάδα του Λονδίνου δεν νικήσει την Κυριακή (2/4) στο Λονδίνο τους “Άγιους”, που κι αυτοί κινδυνεύουν με υποβιβασμό, τότε θα λυθεί το συμβόλαιο του.

Η Γουέστ Χαμ έκανε σπουδαίες και ακριβές μεταγραφές το περασμένο καλοκαίρι (Πακετά, Σκαμάκα), δαπανώντας περίπου 180 εκατ. ευρώ, αλλά δεν έχει τα ανάλογα αποτελέσματα στην Premier League, φουντώνοντας την… μουρμούρα στην ομάδα του Λονδίνου.

Μεγάλωσε η γκρίνια συγκεκριμένα και για τον Ντέιβιντ Μόγιες, καθώς τα “σφυριά” είναι στη ζώνη του υποβιβασμού, έχοντας πέσει στην 18η θέση της βαθμολογίας. Η διοίκηση του συλλόγου τον περασμένο μήνα διέρρευσε στα ΜΜΕ πως δεν τίθεται κανένα θέμα τεχνικής ηγεσίας και πως στηρίζει τον 60χρονο Σκωτσέζο τεχνικό, αλλά η κατάσταση έχει αλλάξει.

Ρεπορτάζ στα αγγλικά ΜΜΕ αναφέρουν πως οι σχέσεις του Μόγιες με τον αντιπρόεδρο του συλλόγου, Ντέιβιντ Σάλιβαν, έχουν διαταραχθεί πλέον και εκτιμάται πως αν η ομάδα του Λονδίνου δεν νικήσει εντός έδρας την Κυριακή (2/4) τη Σαουθάμπτον, που κι αυτή κινδυνεύει με υποβιβασμό, τότε θα λυθεί το συμβόλαιο του. Σύμφωνα με τα ίδια ρεπορτάζ, έχουν γίνει ήδη οι πρώτες επαφές με τον Ράφα Μπενίτεθ για να πάρει τη θέση του.//

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ