Νέα… καμπάνα για την Αναγέννηση Καρδίτσας!

 

Προβλήματα στις “τάξεις” της ομάδας από την Θεσσαλία, καθώς το Διαιτητικό Δικαστήριο ανακοίνωσε δύο ενεργοποιήσεις ποινών αφαίρεσης βαθμών στο σύλλογο. 

Με ποινές αφαίρεσης βαθμών για οφειλές που ξεπερούν τα 15.000 ευρώ τιμωρήθηκε η Αναγέννηση Καρδίτσας, καθώς τα προβλήματα αυτά αφορούν τους Δημήτρη Κουτρομάνο και Νταμιάνο Γκίνη, ενώ η επιβολή αφορά χρέος που “αγγίζει” τα 18.000 ευρώ προς τον Ζίγκι Μπαντιμπαγκά.

Οι Θεσσαλοί έχουν μπροστά τους δέκα μέρες για να αποφύγουν την οριστική αφαίρεση βαθμών, εάν ξεχρεώσει ή έρθει σε κάποια συμφωνία με τους δυο ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία του συνεδρίαση τις ακόλουθες αποφάσεις.

-Δέχεται την από 15.05.2023 αίτηση του επαγγελματία ποδοσφαιριστή Δημητρίου Κουτρομάνου κατά της ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας, ως νόμω και ουσία βάσιμη.
Ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας την ποινή της αφαίρεσης των 3 βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος στο οποίο αγωνίζεται, εντός προθεσμίας 5 εργάσιμων ημερών από την επομένη της κοινοποίησης της παρούσας, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή του συνολικού ποσού των 8.975,33 ευρώ, πλέον του ποσού των 300 ευρώ για δικαστική δαπάνη, καθώς και των 200 ευρώ που επιδικάστηκαν υπέρ του αιτούντος ως δικαστική δαπάνη με την υπ’ αριθμ. 112/2023 απόφαση επιβολής ποινής του παρόντος Δικαστηρίου.

-Δέχεται την από 16.05.2023 αίτηση του επαγγελματία ποδοσφαιριστή Νταμιάνο Γκίνη κατά της ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας, ως νόμω και ουσία βάσιμη.
Ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας την ποινή της αφαίρεσης των 3 βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος στο οποίο αγωνίζεται, εντός προθεσμίας 5 εργάσιμων ημερών από την επομένη της κοινοποίησης της παρούσας, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή του συνολικού ποσού των 6.000 ευρώ, πλέον του ποσού των 300 ευρώ για δικαστική δαπάνη, καθώς και των 100 ευρώ που επιδικάστηκαν υπέρ του αιτούντος ως δικαστική δαπάνη με την υπ’ αριθμ. 120/2023 απόφαση επιβολής ποινής του παρόντος Δικαστηρίου.

-Δέχεται την από 02.05.2023 αίτηση του επαγγελματία ποδοσφαιριστή Ζιγκί Μπαντιμπανγκά κατά της ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας, ως νόμω και ουσία βάσιμη.
Επιβάλλει σε βάρος της ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας την ποινή της αφαίρεσης των 3 βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος στο οποίο αγωνίζεται, εντός προθεσμίας 5 εργάσιμων ημερών από την επομένη της κοινοποίησης της παρούσας, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή του συνολικού ποσού των 17.402,72 ευρώ, πλέον του ποσού των 300 ευρώ για δικαστική δαπάνη».//Γ.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ